Πύρρος Δήμας - Αφροδίτη Σφαφίδα

Πύρρος Δήμας και Αφροδίτη Σκαφίδα συγκατοικούν!

Ο Πύρρος Δήμας και η νέα σύντροφός του, Αφροδίτη Σκαφίδα, φαίνεται πως έκαναν το επόμενο σημαντικό βήμα στη σχέση τους. Σύμφωνα με όσα γράφει η Σάσα Σταμάτη στο «Secret» των Παραπολιτικών, το  ζευγάρι ζει πλέον κάτω από την ίδια στέγη στα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Πύρρος Δήμας έχουν αρχίσει πια να κάνουν και κοινές εμφανίσεις, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι είναι μαζί. Ο φωτογραφικός φακός τούς είχε απαθανατίσει στα γενέθλια της Ιωάννας Σιαμπάνη, που είναι καλή φίλη και των δύο, ενώ πριν από λίγες ημέρες εμφανίστηκαν στη λαμπερή πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου και της Καίτης Γαρμπή στο νυχτερινό κέντρο «NOX» και διασκέδασαν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Άλλωστε, είναι γνωστό πως ο τραγουδιστής και ο αθλητής διατηρούν χρόνια φιλία. Ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών βυθίστηκε στο πένθος από τα μέσα Ιουνίου του 2018, όταν η σύζυγός του, Αναστασία, άφησε την τελευταία της πνοή, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο. «Ηρθε να μου πάρει συνέντευξη, έτσι γνωριστήκαμε. Έπαθα πλάκα με το χαμόγελό της, την ψυχή της, το πώς αντιμετώπιζε τα πράγματα. Έβλεπες έναν άνθρωπο θετικό σε όλα. Ήταν για μένα μεγάλη δύναμη, στήριγμα από την αρχή μέχρι το τέλος. Ήταν δίπλα μου όποτε είχα πρόβλημα, ήταν εκεί, μαζί μου», είχε δηλώσει για εκείνη στον Νίκο Χατζηνικολάου, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.