Site icon Cityportal.gr

Ρέμος – Μπόσνιακ: Σήμερα Σάββατο 15 Σεπτέμβρη η μεγάλη μέρα για το ζευγάρι!

Ρέμος - Μπόσνιακ: Σήμερα Σάββατο 15 Σεπτέμβρη η μεγάλη μέρα για το ζευγάρι!
Μετά από 10 χρόνια κοινής ζωής και τη γέννηση της κόρης τους Ελένης, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας απόψε στις 19.00.
 
Ο γάμος και η δεξίωση με τους 350 καλεσμένους θα πραγματοποιηθεί στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη όπυ τα μέτρα ασφαλείας αναμένεται να είναι αυξημένα.
 
Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι: ο Κώστας  Πηλαδάκης, η Μαρία Μπεκατώρου, ο Δημήτρης Κοντομηνάς και ο ιδιοκτήτης του Nammos Γιάννης Παπαλέκας.
Η λίστα των εκλεκτών καλεσμένων περιλαμβάνει ονόματα από τον εφοπλιστικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο. Ανάμεσά τους ο Βαρδής και η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Θεόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου, η Μαριάννα Λάτση με τον Πάρι Κασιδόκωστα, μέλη της οικογένειας Παπαθεοχάρη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Γιώργος Λιάγκας, ο Πέτρος Φιλιππίδης, η Ναταλία Γερμανού.
 
Προσκεκλημένοι από το καλλιτεχνικό στερέωμα οι: Μαρινέλλα,  Άννα Βίσση, Γιάννης Πάριος, Σάκης Ρουβάς- Κάτια Ζυγούλη,  Δέσποινα Βανδή,  Ελένη Φουρέιρα, Γιώργος Μαζωνάκης, Βασίλης Καρράς, Τάμτα και πολλοί άλλοι. 
Έκπληξη της βραδιάς ο Έρος Ραματζότι, που με τα τραγούδια του θα δώσει τη δική του ρομαντική ιταλική νότα στη βραδιά. Μετά τον γάμο, το ζευγάρι σχεδιάζει να επιστρέψει στην Μύκονο για τον μήνα του μέλιτος, όπου θα περάσει λίγες μέρες με τον Ιταλό τραγουδιστή και την οικογένειά του.
 
Το μενού του γάμου έχει επιμεληθεί προσωπικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και θα αποτελείται από σαλάτα για αρχή, ριζότο με θαλασσινά, μοσχαρίσιο φιλέτο ή ψάρι και γλυκό, ενώ η γαμήλια τούρτα θα είναι επίσης δικής του έμπνευσης.
 
 
Exit mobile version