Ρίτα Όρα: Έσπασε την καραντίνα για να γιορτάσει τα γενέθλιά της

Ρίτα Όρα: Έσπασε την καραντίνα για να γιορτάσει τα γενέθλιά της

Ζήτησε συγνώμη και πλήρωσε το πρόστιμο

Η  τραγουδίστρια Ρίτα Όρα παραβίασε τοlockdown για να γιορτάσει τα τριαντακοστά γενέθλιά της. Zήτησε συγνώμη αφού παραδέχθηκε ότι παραβίασε τις απαγορεύσεις λόγω της πανδημίας για  να παρευρεθεί σε ένα πάρτι για τα γενέθλιά της.
Η 30χρονη Ρίτα Όρα είπε ότι πήγε σε μια «μικρή συγκέντρωση με μερικούς φίλους», η οποία, σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, έγινε στο εστιατόριο Casa Cruz στο Νότινγκ Χιλ στο Λονδίνο, το βράδυ του Σαββάτου 28 Νοεμβρίου, παρουσία 30 ατόμων.

Βάσει των κανονισμών της καραντίνας, δεν επιτρέπεται στην Αγγλία η συνάντηση μελών διαφορετικών νοικοκυριών σε εσωτερικούς χώρους και οι πολίτες μπορούν να συναντήσουν ένα πρόσωπο σε εξωτερικό χώρο. Τα εστιατόρια είναι κλειστά με εξαίρεση τα take away, με στόχο την αποτροπή της διασποράς του νέου κορονοϊού.

Η τραγουδίστρια έγραψε στο Instagram της:
«Γεια σε όλους, παρευρέθηκα σε μια μικρή συγκέντρωση με μερικούς φίλους για να γιορτάσω τα 30ά γενέθλιά μου. Ήταν μια απόφαση παρορμητική που πάρθηκε με την εσφαλμένη άποψη ότι βγαίνουμε από το lockdown και ότι δεν θα δημιουργούσε πρόβλημα. .. Λυπάμαι ειλικρινά που παραβίασα τους κανόνες και καταλαβαίνω ότι αυτό έθεσε τους ανθρώπους σε κίνδυνο.
Ήταν ένα σοβαρό και αδικαιολόγητο σφάλμα κρίσης. Δεδομένων των περιορισμών, συνειδητοποιώ πόσο ανεύθυνες ήταν αυτές οι ενέργειες και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη.
Νιώθω ιδιαίτερα ντροπιασμένη γνωρίζοντας από πρώτο χέρι πόσο σκληρά οι άνθρωποι έχουν εργαστεί για να καταπολεμήσουν αυτήν την τρομερή ασθένεια και γνωρίζοντας πλήρως τις θυσίες που έχουν κάνει άνθρωποι και επιχειρήσεις για να μας βοηθήσουν να παραμείνουμε ασφαλείς. Παρόλο που αυτό δεν θα το κάνει σωστό, εγώ θέλω να ζητήσω ειλικρινά συγνώμη».

Η αστυνομία ανέφερε πως αστυνομικοί κλήθηκαν έπειτα από καταγγελίες για παραβίαση των κανονισμών Covid, ωστόσο δεν εντόπισε τη διάπραξη κάποιας παράβασης.
«Αστυνομικοί συνεχίζουν να αξιολογούν τις καταγγελίες και συνεργάζονται με τις τοπικές αρχές σχετικά με την πιθανή παραβίαση των κανονισμών στην υπόθεση», υπογραμμίζει η αστυνομία σε μια ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τη Mirror η τραγουδίστρια πλήρωσε εθελοντικά πρόστιμο 10.000 βρετανικών λιρών, μετά από συνεννόησή της με τους αστυνομικούς αξιωματούχους σήμερα το πρωί

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως