{ Εκδηλώσεις }

Rosé Grand Tasting @Thessaloniki | Η Άνοιξη των ροζέ κρασιών

Εκδήλωση γευστικής δοκιμής αφιερωμένη αποκλειστικά στα ροζέ κρασιά, στη Θεσσαλονίκη.


Κατηγορίες: Εκδηλώσεις

Rosé Grand Tasting @Thessaloniki | Η Άνοιξη των ροζέ κρασιών

Χώρος: Μακεδονία Παλάς - Makedonia Palace
Διεύθυνση: Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, 54640
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Μακεδονία Παλάς - Makedonia Palace
Τιμή: 5.00

Πότε: 15/04/2019
Ημέρες & Ώρες
Δευτέρα: 14:00

Πρόκειται για ελεύθερου τύπου γευστική δοκιμή, στην οποία σερβίρετε μόνοι σας και δοκιμάζετε όλα τα ροζέ κρασιά που επιθυμείτε.

Εκδήλωση ελεύθερου τύπου γευστική δοκιμή, στην οποία σερβίρετε μόνοι σας και δοκιμάζετε όλα τα ροζέ κρασιά που επιθυμείτε. Αφιερωμένη αποκλειστικά στα ροζέ κρασιά, στη Θεσσαλονίκη.

Η ζήτηση για ροζέ κρασιά σταθερά αυξάνει. Οι πωλήσεις εκτοξεύτηκαν και συνεχίζουν να εμφανίζουν εντυπωσιακή αύξηση. Η κατανάλωση των ροζέ κρασιών αυξήθηκε παγκοσμίως κατά 20% μέσα σε δώδεκα χρόνια. Υπολογίζεται ότι αντιστοιχεί στο 9% της συνολικής κατανάλωσης κρασιών παγκοσμίως! Αντίστοιχα, η παραγωγή ροζέ κρασιών αντιστοιχεί πλέον στο 10% της παγκόσμιας οινικής παραγωγής, με το 75% να παράγεται στην Ευρώπη. 
 
Η Wine Plus ανταποκρινόμενη σε αυτή τη αναγνωρισμένη διάθεση των καταναλωτών αλλά και των επαγγελματιών της Βόρειας Ελλάδας να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις στον κόσμο των ροζέ κρασιών, διοργανώνει, μια εκδήλωση γευστικής δοκιμής αφιερωμένη αποκλειστικά στα ροζέ κρασιά, στη Θεσσαλονίκη.
 
Η Rosé Grand Tasting @Thessaloniki | Η Άνοιξη των ροζέ κρασιών θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Απριλίου στο ξενοδοχείο Makedonia Palace.
 
Πρόκειται για ελεύθερου τύπου γευστική δοκιμή, στην οποία σερβίρετε μόνοι σας και δοκιμάζετε όλα τα ροζέ κρασιά που επιθυμείτε. Οι λεπτομερείς πληροφορίες για το κάθε κρασί βρίσκονται τυπωμένες, δίπλα στη φιάλη του.
 
Απευθύνεται στους επαγγελματίες και στους οινόφιλους καταναλωτές της Βόρειας Ελλάδας. Και όπως πάντα, σταθερά επενδύοντας σε ενέργειες που προάγουν τη διείσδυση στη γνώση, έχουμε προβλέψει και πάλι πλούσιο και ενδιαφέρον πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων. 
Στο Wine Plus Wine School προτείνει δωρεάν, 20λεπτα σεμινάρια εισαγωγής στην παραγωγή και τη γευστική δοκιμή των ροζέ κρασιών.
Στο Θέατρο Γεύσης θα σερβιριστούν εδέσματα που αναδεικνύουν την αρμονία ροζέ κρασιών & εδεσμάτων. Στο stand Do you feel lucky? θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις 16 φιαλών ροζέ magnum.  Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν.
Με την είσοδο στη Rosé Grand Tasting @Thessaloniki μπορείτε να παρακολουθήσετε τις παράλληλες εκδηλώσεις χωρίς πρόσθετο κόστος
 
INFO
Η Rosé Grand Tasting @Thessaloniki απευθύνεται στους επαγγελματίες και στους οινόφιλους καταναλωτές της Βόρειας Ελλάδας.
- ημερομηνία: Δευτέρα 15 Απριλίου 2019
- τόπος: ξενοδοχείο Makedonia Palace
- ωράριο λειτουργίας: 
14.00 - 16.00 επαγγελματίες - είσοδος με πρόσκληση 
16:00 - 21.00 καταναλωτές - είσοδος με εισιτήριο 5 ευρω
 
Πληροφορίες: Wine Plus, [email protected]
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ