Site icon Cityportal.gr

Ρουκ Ζουκ: Τσιόδρας, Παπανδρέου και άλλα ονόματα έκπληξη, οι νέοι υπουργοί της ΝΔ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Aνασχηματισμός στην παρούσα κυβέρνηση, με την προσθήκη νέων προσώπων σε καίριες υπουργικές θέσεις πραγματοποίησε όχι ο Πρωθυπουργός της χώρας αλλά μία παίκτρια στο τηλεπαιχνίδι του “ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ” με την Ζέτα Μακρυπούλια.

Οι 5 νέοι Υπουργοί της ΝΔ!

Η τελευταία ερώτηση ζητούσε από την παίκτρια να αναφέρει τα ονόματα πέντε υπουργών της σημερινής κυβέρνησης. Όμως, η διαγωνιζόμενη δεν είχε ιδέα από που να αρχίσει και η παρουσιάστρια προσπάθησε με κάθε τρόπο να την βοηθήσει.

«Ο Παπανδρέου έχει πάρει κάτι;» ήταν η πρώτη διστακτική ερώτηση της παίκτριας προς την Ζέτα Μακρυπούλια για να λάβει την απάντηση: «Ο Παπανδρέου δεν ανήκει στη Νέα Δημοκρατία και τώρα έχουμε την κυβέρνηση αυτή» . Η δεύτερη απορία που εξέφρασε η παίκτρια ήταν αν υπουργός της κυβέρνησης είναι ο Σωτήρης Τσιόδρας.

«Αχ, ο γλυκός μου δεν είναι υπουργός είναι επιδημιολόγος», απάντησε η παρουσιάστρια, η οποία αποφάσισε να φανεί πιο «δημιουργική» στις ερωτήσεις της για να βοηθήσει τη διαγωνιζόμενη. «Οι χανούμισσες τι χορεύουν;» ρώτησε την παίκτρια, προκαλώντας την να κάνει το συσχετισμό ανάμεσα στον χορό της κοιλιάς και τον Βασίλη Κικίλια. Μάταια, όπως αποδείχθηκε.

Ο διάλογος του “ανασχηματισμού”

-Να βάλω τον Τσίπρα.
-Ο Τσίπρας πως σου ήρθε;
-Επειδή χορεύουν τσιφτετέλι
-Και τι σχέση έχει το τσιφτετέλι με τον Τσίπρα; Α, από το τσι, αλλά ο Τσίπρας είναι ΣΥΡΙΖΑ.
-Πως λέγεται αυτός ο χορός συγκεκριμένα;
-Οριεντάλ.
-Αλλιώς.
-Είναι ο χορός κάποιου σημείου.
-Της κοιλιάς.
-Μείνε στην κοιλιά και κάπως έτσι θα δημιουργήσουμε ένα όνομα που τυγχάνει να είναι του υπουργού Υγείας που λέγεται.
Κόλιας.
-Κόλιας δεν λέγεται.
-Κικίλιας.

Δείτε όλους τους νέους “Υπουργούς” της ΝΔ στο βίντεο που ακολουθεί!!

Exit mobile version