Σ.Ε.Γ.Ε: Εκδήλωση για την Ενέργεια και την Κυκλική Οικονομία

Στα πλαίσια της Forward Green Expo

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – Σ.Ε.Γ.Ε. σε συνεργασία με την Ενεργειακή Κοινότητα WEnCoop και τον Σύλλογο Φοιτητών Πανεπιστημίου Μακεδονίας, διοργανώνουν την εκδήλωση με τίτλο «Ενεργειακή Κρίση: Τρόποι Αντιμετώπισης», στα πλαίσια της 1ης Διεθνής Έκθεσης για την Κυκλική Οικονομία, Forward Green Expo.

Στο 1ο πάνελ συζήτησης, οι νέοι θα συνομιλήσουν με μέλη ελληνικών και διεθνών φορέων χάραξης πολιτικής για την ενέργεια και την κυκλική οικονομία. Ειδικότερα, θα συμμετέχουν εκλεκτοί καλεσμένοι, όπως εκπρόσωποι της W20 από την Ιταλία, οι οποίες διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στα δρώμενα της χώρας τους, αλλά και παγκοσμίως, καθώς η Woman 20 (W20) αποτελεί την επίσημη ομάδα εργασίας και τη «γυναικεία φωνή» του G20.

Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια του 2ου πάνελ, θα συζητηθεί με επαγγελματίες του χώρου, για το τι είναι οι Ενεργειακές Κοινότητες και το πώς μπορούμε να μειώσουμε τον λογαριασμό του ρεύματός μας και να αποκτήσουμε επιπλέον εισόδημα.

Μην χάσετε τη ευκαιρία να μάθετε για την «πράσινη» μετάβαση και το μέλλον της ενέργειας!

Για να παραλάβετε την κάρτα εισόδου σας για την εκδήλωση στην Forward Green Expo, είναι απαραίτητη η προεγγραφή στην παρακάτω φόρμα:
https://forms.office.com/e/pr4GiwHAHi

► Info

«Ενεργειακή Κρίση: Τρόποι Αντιμετώπισης»
Πέμπτη 08 Ιουνίου 2023 και ώρα 15:00 μ.μ.- 17:00 μ.μ στο Open Stage του Περιπτέρου 15, εντός του Εκθεσιακού Χώρου της ΔΕΘ-HELEXPO, Εγνατίας 154, 54636.

ΣΕΓΕ


  • Το cityportal σας συνιστά πριν επισκεφθείτε έναν χώρο, να επικοινωνείτε πρώτα μαζί τους, για να επιβεβαιώσετε το πρόγραμμα, μέρες και ώρες, έτσι ώστε να αποφύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία στην περίπτωση που υπάρξει κάποια ακύρωση ή αναβολή.


  • ΟΛΑ όσα γίνονται στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο και τις επόμενες μέρες. Εκδηλώσεις με εισιτήριο αλλά και ΔΩΡΕΑΝ: ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως