{ Τελευταία νέα }

S.N.L – Halloween: Ο διάσημος ηθοποιός Τζιμ Κάρεϊ ως Τζο Μπίντεν (βίντεο)

Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωση του ηθοποιού που θα ξεγελούσε ακόμα και τον ίδιο τον Μπίντεν.


Κατηγορίες: Επώνυμοι

 S.N.L – Halloween: Ο διάσημος ηθοποιός Τζιμ Κάρεϊ ως Τζο Μπίντεν (βίντεο)

Ποιοι: Τζιμ Κάρεϋ

H απίστευτη μεταμόρφωση του διάσημου ηθοποιού Τζιμ Κάρεϊ ως Τζο Μπίντεν στο τηλεοπτικό showSaturday Night Live (S.N.L) .

Εορτασμός Halloween στην Αμερική σε συνδυασμό με τις Προεδρικές εκλογές και το διάσημο τηλεοπτικό show Saturday Night Live (SNL) δε θα μπορούσε να  μην συνδυάσει  αυτά τα δύο δεδομένα, στο καθιερωμένο – εδώ και χρόνια- σπέσιαλ επεισόδιο του για το Halloween.
 
Αυτήν την φορά επιστρατεύθηκε ο διάσημος κωμικός ηθοποιός Τζιμ Κάρεϊ, ο οποίος ενσάρκωσε τον Δημοκρατικό υποψήφιο για το χρίσμα του Προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπίντεν. Η ομοιότητα του ηθοποιού με τον πρώην Αντιπρόεδρο της Αμερικής ήταν απίστευτη, καθώς όχι μόνο του έμοιαζε φυσιογνωμικά αλλά και στον τρόπο ομιλίας του, ακόμα και στην χροιά της φωνής του.
 
Σε αυτό το σπέσιαλ επεισόδιο, ο Μπίντεν-Κάρεϊ διάβασε το ποίημα « Raven» (κοράκι) του διάσημου ποιητή Έντγκαρ Άλεν Πόε, του οποίου φυσικά το περιεχόμενο είχε προσαρμοστεί στο κλίμα των εκλογών. Την ανάγνωση του ποιήματος διέκοπταν εναλλασσόμενες παρουσίες ατόμων, όπως π.χ. η υποτιθέμενη Χίλαρυ Κλίντον σε ρόλο κορακιού που αφήνει δυσοίωνα υπονοούμενα για τα εκλογικά αποτελέσματα. 
Έξυπνο χιούμορ, ατάκες, σπόντες και σάτιρα πλαισίωσαν με επιτυχία το σκετς, το οποίο δε θα μπορούσε να μην έχει ως επίλογο το μήνυμα “Vote” (ψήφισε) προς το αμερικανικό τηλεοπτικό κοινό. Να σημειωθεί πως οι αμερικανικές εκλογές φθάσουν στο τέλος τους στις 3/11/20.
 
Να επισημανθεί πως το Saturday Night Live θεωρείται από τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά show της Αμερικής, με 46 σεζόν και πάνω από 890 επεισόδια στο ενεργητικό του.
 
Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ