Σάκης Μπουλάς: Η ψεύτικη είδηση για την υγεία του

Σάκης Μπουλάς: Η ψεύτικη είδηση για την υγεία του

Η είδηση που ανέβηκε στο blog του zougla.gr αναστάτωσε όλα τα ειδησιογραφικά sites και blogs.
 
Αφορούσε την κακή εξέλιξη στην περιπέτεια υγείας του Σάκη Μπουλα και δεν ήταν παρά μία ψεύτικη και κατασκευασμένη “είδηση” για την οποία δεν φέρει ευθύνη το zougla.gr Η ανακοίνωση από το site είναι η εξής:
 
“Παρά τις επανειλημμένες παραινέσεις μας η ελευθερία που παρέχει το blog του zougla.gr να χρησιμοποιείται με τρόπο εποικοδομητικό για το σύνολο των αναγνωστών και να μην γίνεται εργαλείο εξυπηρέτησης της όποιας διαστροφής ή κακοήθειας συγκεκριμένων ατόμων μεμονωμένα περιστατικά συνεχίζουν να υπάρχουν.

Τελευταία περίπτωση η αθλιότητα που γράφτηκε για τον αγαπημένο μας Σάκη Μπουλά. Προειδοποιούμε τον ανάγωγο που αρέσκεται σε τόσο κακοήθεις αναρτήσεις, ότι την επόμενη φορά θα ζητήσουμε την άρση του απορρήτου για να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη.
 
Η ελευθερία του blog είναι υπόθεση όλων και οφείλουμε να την προστατεύουμε. Τέτοιες ανακριβείς αναρτήσεις στόχο έχουν να στερήσουν αυτήν την ελευθερία από τους αναγνώστες μας και τους συγγραφείς τους θα αναγκαστούμε να τους παραδώσουμε στην δικαιοσύνη εμείς.”

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως