Σάλος από τις δηλώσεις Πούμπουρα : Δουλειές υπάρχουν...Δουλέψτε και δωρεάν (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάλος έχει προκληθεί στο διαδίκτυο από τις “συμβουλές” προς ανέργους του παρουσιαστή  Σάββα Πούμπουρα. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο θέμα εργασίας ρίχνοντας τις ευθύνες στους ανέργους, λέγοντας πώς δεν έχουν δουλειά καθώς δεν είναι διατεθειμένοι «να κάνουν τα πάντα». Χαρακτηριστικά είπε «αφού δεν κάνεις τίποτα, να πηγαίνεις να δουλεύεις κάπου κι ας μην παίρνεις μία»

Συνέχισε λέγοντας πώς, «αυτά τα εργασιακά εγώ τα γουστάρω, δεν έχω θέμα, να σας πω λοιπόν ότι ελάχιστοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να πιάσουν δουλειά

«Κάποιος που δεν έχει δουλειά πρέπει να κάνει τα πάντα»

Ο παρουσιαστής στη συνέχεια είπε, «κάποιος που στέλνει ότι είναι τρομακτικά απελπισμένος και δεν έχει δουλειά για τους τελευταίους 4,5,6,7,8,9,10 μήνες, αυτός ο φίλος δεν είναι διατεθειμένος να κάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να βρει εργασία. ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Κανείς δεν είναι διατεθειμένος να κάνει ό,τι χρειάζεται. Και αυτό σημαίνει κάποιος να δουλέψει και δωρεάν. Να δουλέψει χωρίς μισθό σε μια εταιρεία. Όλοι νομίζουν ότι θα τους εκμεταλλευτεί ο επαγγελματίας,ότι θα με θέλουν για δωρεάν εργασία και μετά θα με ξεζουμίσουν και θα φύγουν.

Μην κοιτάτε αυτό. Κοιτάτε τι θα αποκομίσετε από την τριβή με την εργασία. Από τον κύκλο που θα διευρύνετε. Απ’ το να δείτε πώς δουλεύει μια εταιρεία. Από τις γνωριμίες που θα κάνετε και από εκείνες τις γνωριμίες εκεί μέσα μπορεί να βρεθεί και μια άλλη ευκαιρία.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως