{ Τελευταία νέα }

Σάλος με τις φωτογραφίες υπαλλήλων του γραφείου κηδειών δίπλα από τον νεκρό Μαραντόνα

Ο δικηγόρος του Μαραντόνα κατέθεσε μηνύσεις


Κατηγορίες: Επώνυμοι

Σάλος με τις φωτογραφίες  υπαλλήλων του γραφείου κηδειών δίπλα από τον νεκρό ΜαραντόναΣάλος έχει ξεσπάσει την Αργεντινή με τις φωτογραφίες που έβγαλαν υπάλληλοι της εταιρείας που ανέλαβε την κηδεία, δίπλα από το ανοιχτό φέρετρο του Μαραντόνα. Ο δικηγόρος της οικογένειας κατέθεσε μηνύσεις.

Σάλος έχει ξεσπάσει  στην Αργεντινή  μετά από την κυκλοφορία φωτογραφιών τριών ατόμων που συμμετείχαν στις διαδικασίες της κηδείας του Ντιέγκο Μαραντόνα και οι οποίοι βρέθηκαν να ποζάρουν δίπλα στο ανοικτό φέρετρο.
 
Ο ένας εκ των ατόμων που φωτογραφήθηκαν δίπλα από τον νεκρό Ντιέγκο Μαραντόνα έχει απολυθεί ήδη από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας που ανέλαβε την τελετή. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης της εταιρείας τελετών ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του Μαραντόνα. Οι άλλοι δύο ήταν υπεύθυνοι, για να ετοιμάσουν το άψυχο κορμί του 60χρονου θρύλου.
 
Ο φίλος και δικηγόρος του Μαραντόνα, Ματίας Μόρλα, προανήγγειλε μηνύσεις. "Όλοι οι υπεύθυνοι για μια τέτοια πράξη δειλίας θα πληρώσουν" ανέφερε στον λογαριασμό του στο twitter.


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ