{ Τελευταία νέα }

Σάμος: Προσαγωγές γιατρών και νοσηλευτών για «ψευδείς βεβαιώσεις έναντι αμοιβής» σε πρόσφυγες


Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Σάμος: Προσαγωγές γιατρών και νοσηλευτών για «ψευδείς βεβαιώσεις έναντι αμοιβής» σε πρόσφυγεςΟι κατηγορίες που τους αποδίδονται είναι ότι έναντι αμοιβής διευκόλυναν με πλαστές ή και ψευδείς ιατρικές γνωματεύσεις αιτούντες άσυλο να ενταχθούν σε ευάλωτες κατηγορίες

Προσαγωγές γιατρών και νοσηλευτών του Νοσοκομείου της Σάμου, καθώς και μεταφραστών, πραγματοποιεί από το πρωί σήμερα η Υποδιεύθυνση της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδας της Ελληνικής Αστυνομίας που επιχειρεί, άγνωστο από πότε, στο νησί.
 
Σύμφωνα με την αστυνομία, περισσότερα από πέντε άτομα από τις παραπάνω κατηγορίες εργαζομένων στο Νοσοκομείο της Σάμου έχουν συλληφθεί. Οι κατηγορίες που τους αποδίδονται είναι ότι έναντι αμοιβής διευκόλυναν με πλαστές ή και ψευδείς ιατρικές γνωματεύσεις αιτούντες άσυλο να ενταχθούν σε ευάλωτες κατηγορίες και έτσι να πετύχουν τη σύντομη μετακίνησή τους από τη Σάμο στην υπόλοιπη Ελλάδα.
.
Σημειώνεται ότι στο ΚΥΤ της Σάμου διαμένουν, σύμφωνα με την τελευταία διαθέσιμη καταγραφή, περί τους 3.500 πρόσφυγες, πολλοί παραπάνω από τη δυναμικότητά του. Στη Σάμο έχουν φτάσει φέτος περίπου 3.000 πρόσφυγες από την αρχή του χρόνου.

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ