{ Εκδηλώσεις }

Santorini Film Festival | Φεστιβάλ στην εποχή του κορονοϊού


Κατηγορίες: Φεστιβάλ

Santorini Film Festival | Φεστιβάλ στην εποχή του κορονοϊούΤο Santorini Film Festival αποτέλεσε λαμπρό παράδειγμα επιτυχούς πραγματοποίησης ενός κινηματογραφικού festival στην νέα πραγματικότητα.

Για τρίτη συνεχομένη χρονιά το Santorini Film Festival πραγματοποιήθηκε στο Cine Kamari στις 15 Αυγούστου 2020.
Η πραγματοποίηση ενός κινηματογραφικού festival στην Covid-19 εποχή έμοιαζε δύσκολο εγχείρημα. Με την κατάλληλη προετοιμασία και λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας για τη χρήση μάσκας και την τήρηση αποστάσεων στον χώρο του κινηματογράφου, δόθηκε το έναυσμα για την έναρξη του 3ου Santorini Film Festival.
Οι πόρτες για το κοινό άνοιξαν στις 20:30 και η προσέλευση των θεατών υπήρξε εντυπωσιακή. Στη συνέχεια οι διοργανωτές καλωσόρισαν το κοινό και ακολουθήσαν οι προβολές 7 ταινιών μικρού μήκους και 2 video clips.

Το Santorini Film Festival αποτέλεσε λαμπρό παράδειγμα επιτυχούς πραγματοποίησης ενός κινηματογραφικού festival στην νέα πραγματικότητα. Σε αυτό αναφέρθηκε και ο ιδρυτής της εταιρείας παραγωγής Henrik Friis κατά την διάρκεια του festival, "Για την HF Productions, η επιτυχία του film festival αποτελεί παράδειγμα για το πώς μπορούμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε κινηματογραφικές εμπειρίες σε ένα υπεύθυνο και ασφαλές περιβάλλον ".
Ευχαριστούμε όσους παρευρέθηκαν και στήριξαν την προσπάθειά μας για άλλη μια χρονιά.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου.


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ