{ Τελευταία νέα }

Σαουδάραβας μεγιστάνας αγόρασε με 18,6 εκατ. λίρες το διαμέρισμα του Ωνάση στο Mayfair του Λονδίνου


Κατηγορίες: Διεθνή

Σαουδάραβας μεγιστάνας αγόρασε με 18,6 εκατ. λίρες το διαμέρισμα του Ωνάση στο Mayfair του ΛονδίνουΣαουδάραβας αγόρασε με 18,6 εκατ. λίρες το διαμέρισμα του Ωνάση στο Mayfair του Λονδίνου

Στην εύπορη γειτονιά Mayfair του Λονδίνου, ένα διαμέρισμα 5 υπνοδωματίων,  μέρος του οικογενειακού χαρτοφυλακίου Ωνάση άλλαξε χέρια.
Όπως όλα δείχνουν η συμφωνία έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα μέσα σε μόλις 24 ώρες την προηγούμενη εβδομάδα.
 
Είναι ένα full floor διαμερίσματα το οποίο έχει αποκλειστική είσοδο χωρίς καμία επαφή με τους γείτονες. Διαθέτει 5 κρεβατοκάμαρες, 5 μπάνια, 3 living rooms. Μεταξύ άλλων, στο τεράστιο αυτό «φοιτητικό» πλέον διαμέρισμα θα βρεις τεράστιες βεράντες, βιβλιοθήκη, κουζίνα το οποίο παρέχει την απόλυτη άνεση στην φοιτήτρια κάτοχό του.
Διαθέτει παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, βιβλιοθήκη, μπαρ, μια ευρύχωρη σουίτα πρωτεύουσας κρεβατοκάμαρας και είναι το μοναδικό διαμέρισμα στο κτήριο με μπαλκόνι με θέα στην πλατεία Grosvenor.
 
Τα μεγάλα αρχοντικά της πλατείας είχαν κατοικηθεί από αριστοκράτες και πολιτικούς στο παρελθόν, αλλά πιο πρόσφατα, χρησιμοποιήθηκαν ως κτίρια που στέγαζαν κυνερνητικές υπηρεσίες.
To οίκημα ανήκε στην αδελφή του Ωνάση, Άρτεμη και το σύζυγό της.
Μετά την δολοφονία Κένετι μάλιστα η Τζάκι το χρησιμοποιούσε για να επισκέπτεται την κόρη της Καρολάιν Κένεντι που σπούδαζε στο Λονδίνο.
Το όνομα του αγοραστή δεν έχει αποκαλυφθεί.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ