Σάσα Σταμάτη: Στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ μετά την επίθεση στον Ζαραλίκο

Στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ θα λογοδοτήσει η Σάσα Σταμάτη μετά τα γεγονότα στο Θέατρο «Τζένη Καρέζη» όπου η δημοσιογράφος εισέβαλε στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του προέδρου του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Γιάννη Αποστολόπουλου, θα εξεταστεί αυτεπάγγελτα «η εμπλοκή δημοσιογράφου στο χθεσινό πρωτοφανές γεγονός παρεμπόδισης θεατρικής παράστασης, με τις γενικευμένες αντιδράσεις που ακολούθησαν».

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Πέμπτης (2/12) η Σάσα Σταμάτη εισέβαλε στην παράσταση «200 χρόνια δανεικά» του Χριστόφορου Ζαραλίκου και επιτέθηκε λεκτικά στον κωμικό επιχειρώντας να διακόψει τη παράσταση. Το συμβάν έληξε μετά από παρακινήσεις του κοινού ενώ ο κ. Ζαραλίκος παρέμεινε ψύχραιμος.

Το περιστατικό προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων τόσο από τον πολιτικό όσο και τον πολιτιστικό χώρο με την πλειοψηφία να καταδικάζει τη πράξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έλενα Ακρίτα για Σάσα Σταμάτη: «O θηλυκός Φουρθιώτης που δηλώνει δημοσιογράφος…» 


Ολόκληρη δήλωση του κ. Αποστολόπουλου:

Πέρα από το καθαρά δημοσιογραφικό έργο, η δημοσιογραφική ιδιότητα και οι συνακόλουθες υποχρεώσεις συνοδεύουν κάθε μέλος της ΕΣΗΕΑ και στην ευρύτερη κοινωνική λειτουργία και συμπεριφορά.

Αυτή είναι η θέση των οργάνων δεοντολογίας, σε συνδυασμό με όσα επιτάσσει το Καταστατικό της Ένωσης.

Στο πλαίσιο αυτό, θα εξεταστεί αυτεπάγγελτα από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο, στο οποίο μετέχω ως πρόεδρος, η εμπλοκή δημοσιογράφου στο χθεσινό πρωτοφανές γεγονός παρεμπόδισης θεατρικής παράστασης, με τις γενικευμένες αντιδράσεις που ακολούθησαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Σάσα Σταμάτη απαντά για το επεισόδιο με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως