Σάββας Πούμπουρας: «Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη»

Αναφέρομαι σε παιδιά που μόλις τελειώνουν το σχολείο, σε νέους 18 χρονών που χρειάζονται την εμπειρία για την μετέπειτα επαγγελματική τους εξέλιξη

“”Αν δείτε όλο το βίντεο, θα καταλάβετε ότι συνομιλώ και αναφέρομαι σε παιδιά που μόλις τελειώνουν το σχολείο, σε νέους 18 χρονών που χρειάζονται την εμπειρία για την μετέπειτα επαγγελματική τους εξέλιξη. Σε καμιά περίπτωση δεν ήθελα να συσχετιστεί αυτό με εργασία χωρίς αμοιβή” ομολογεί ο Σάββας Πούμπουρας.

Μια συγγνώμη θέλησε να εκφράσει ο Σάββας Πούμπουρας, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έπειτα από τον σάλο που προκλήθηκε με πρόσφατο βίντεο του. Σε αυτό ο παρουσιαστής είχε αναφερθεί στην αναζήτηση εργασίας αλλά δέχθηκε πλήθος αρνητικών σχολίων.

Διαβάστε σχετικά: Σάλος από τις δηλώσεις Πούμπουρα – Δουλειές υπάρχουν…Δουλέψτε και δωρεάν (ΒΙΝΤΕΟ)

Έτσι, πριν λίγες ώρες, ο Σάββας Πούμπουρας επανήλθε στο Instagram για να αποκαταστήσει την αλήθεια και να επανατοποθετηθεί. «Η πρόθεση μου είναι ανιδιοτελής, τα κίνητρά μου είναι αγνά και θέλω να χρησιμοποιώ το βήμα μου όπως και όπου μπορώ» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Θέλω να διευκρινίσω κάποια πράγματα, τα οποία δεν επικοινώνησα σωστά και θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από αυτούς που άθελα μου έθιξα. Σε καμιά περίπτωση δεν ήταν αυτό στις προθέσεις μου. Θεωρώ ότι ο καθένας μπορεί να κρίνει τον εαυτό του και την αξία του μόνος του και να εργαστεί σε εταιρείες που τον σέβονται και είναι σύμφωνες με τα δικά του κριτήρια. Αυτό θέλω να κρατήσετε» πρόσθεσε ο παρουσιαστής. «Αν δείτε όλο το βίντεο, θα καταλάβετε ότι συνομιλώ και αναφέρομαι σε παιδιά που μόλις τελειώνουν το σχολείο, σε νέους 18 χρονών που χρειάζονται την εμπειρία για την μετέπειτα επαγγελματική τους εξέλιξη. Σε καμιά περίπτωση δεν ήθελα να συσχετιστεί αυτό με εργασία χωρίς αμοιβή».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως