Σαββόπουλος: λόγω του φόβου για covid δεν συμμετέχει στη συναυλία με τον Πορτοκάλογλου

Στη συναυλία στο Ηρώδειο που θα δώσει ο Νίκος Πορτοκάλογλου 8 και 9 Ιουλίου κανονικά επρόκειτο να συμμετάσχει και ο Διονύσης Σαββόπουλος. Όμως, ο Σαββόπουλος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, ανακοίνωσε πως αποφάσισε να μη συμμετάσχει και ταυτόχρονα ζήτησε να τον συγχωρέσουν οι θεατές της συναυλίας

Ο λόγος που Διονύσης Σαββόπουλος δεν είναι στη συναυλία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου είναι η έξαρση των κρουσμάτων κορονοϊού. Όπως σημείωσε και ο ίδιος  «εμείς του ’60 οι εκδρομείς ανήκουμε στους ευπαθείς» και «δυστυχώς κανείς πια δε φοράει μάσκα»

Και δεν παραλείπει βέβαια στην ανακοίνωση του, να πλέξει και το εγκώμιο του Νίκου με αρκετά Σαββοπουλικό τρόπο «…δεν πτοήθηκες εσύ από τα βαριά πεπόνια της εντεχνίλας ούτε απ’ τις υπανάπτυκτες ελίτ της μεγάλης πίστας»

Η ανακοίνωση – μήνυμα του Διονύση Σαββόπουλου

Πολύ λυπάμαι Νίκο που τελικά δε θα ’μαι πλάι σου στο Ηρώδειο αλλά «εμείς του ’60 οι εκδρομείς» ανήκουμε στους… ευπαθείς. Φταίει η ηλικία, η νέα έξαρση των κρουσμάτων του κορονοϊού, ο φόβος του γιατρού μου για τον συγχρωτισμό στις πρόβες, στα καμαρίνια, στην ορχήστρα. Και δυστυχώς κανείς πια δε φοράει μάσκα.

Το προηγούμενο διάστημα που η πανδημία βρίσκονταν σαφώς σε αποδρομή είχα ξενοιάσει και ανακοινώσαμε ότι θα είμαι και εγώ στη γιορτή, τη δική σου αλλά και του κόσμου που σε παρακολουθεί με συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον εδώ και 40 χρόνια. Γιατί είσαι πολύ καλός Νίκο. Δεν είναι μόνο το σπουδαίο ταλέντο και η εργατικότητα σου, είναι επίσης η ακεραιότητα, η παιδεία και το σεμνό σου ήθος που βοήθησαν την τέχνη μας, του τραγουδοποιού, να γίνει διακριτή και πιο σεβαστή, αφού δεν πτοήθηκες εσύ από τα βαριά πεπόνια της εντεχνίλας ούτε απ’ τις υπανάπτυκτες ελίτ της μεγάλης πίστας.

Και εσείς καλοί μου θεατές, συγχωρήστε με. Η καρδιά μου πάντως θα ‘ναι εκεί και από μακριά θα τον καμαρώνω κι εγώ που κλείνει φέτος τα 40 χρόνια ενός συναρπαστικού ταξίδιου ο φίλος μας.

«Και να ένας λόγος σοβαρός που είναι ωραίος». Γιορτή για πάντα Νίκο!

Φίλος
Διονύσης Σαββόπουλος

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως