Περιπολικό

Σχολάρι Θεσσαλονίκης: Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες που δολοφόνησαν 33χρονο

Tαυτοποιήθηκαν ως δράστες 2 αλλοδαποί ηλικίας 39 και 53 ετών, ένας εκ των οποίων είναι έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης της Χώρας.

Η μεθοδική και επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης οδήγησε στην εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας αλλοδαπού, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός την 10-09-2020

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες 2 έτεροι αλλοδαποί, ηλικίας 39 και 53 ετών, ένας εκ των οποίων είναι ήδη έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης της Χώρας για εμπλοκή του σε υπόθεση παράνομης διακίνησης αλλοδαπών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την διενεργούμενη έρευνα ο 33χρονος, απογευματινές ώρες της 15-08-2020, είχε μεταβεί από κοινού με τους φερόμενους ως δράστες, με τους οποίους διατηρούσε φιλικές σχέσεις, σε περιοχή της Χαλκιδικής και έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής στους οικείους του. Από τη συνδυαστική μελέτη, την ανταλλαγή – συλλογή πληροφοριών με αλλοδαπές αστυνομικές υπηρεσίες μέσω της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και τη διενέργεια ειδικών ανακριτικών πράξεων ταυτοποιήθηκαν τα ανωτέρω άτομα ως οι δράστες της ανθρωποκτονίας.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και ο 39χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, ενώ για τον 53χρονο, ο οποίος είχε ήδη διαφύγει στη χώρα καταγωγής του, εκδόθηκε Ένταλμα Σύλληψης και αναζητείται.

Σχολάρι Θεσσαλονίκης: Εντοπίστηκε πτώμα άνδρα σε αγροτική περιοχή

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως