Η Λίνα Τσαλταμπάση

ΣΕΓΕ: Παραμένει στο τιμόνι η Αποστολίνα Τσαλταμπάση - Το νέο ΔΣ

Με εξαιρετική επιτυχία και με μεγάλη προσέλευση διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – Σ.Ε.Γ.Ε., καθώς και για την Εξελεγκτική Επιτροπή και τις Αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία (ΟΕΠΕΚΑΜΘ) για την Ε.Σ.Ε.Ε., με την κα. Τσαλταμπάση Αποστολίνα να παραμένει στο «τιμόνι» της διοίκησης, έχοντας συλλέξει των μεγαλύτερο αριθμό ψήφων και την ομόφωνη γνώμη των μελών της νέας Διοίκησης, διατηρώντας τη θεσμική θέση της Προέδρου του Συνδέσμου.

Φέτος για πρώτη φορά, λόγω των έκτακτων συνθηκών που έχει επιφέρει η πανδημία, η εκλογική διαδικασία πραγματοποιήθηκε μέσω υβριδικής μορφής εξασφαλίζοντας σε όλα τα μέλη πανελλαδικώς τη δυνατότητα επιλογής είτε να ψηφίσουν διά ζώσης, είτε ηλεκτρονικά μέσω μιας αξιόπιστης και αδιάβλητης πλατφόρμας που χρησιμοποιήθηκε για το συγκεκριμένο σκοπό.

Τα αποτελέσματα, όπως διαμορφώθηκαν μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας και της σύστασης σε σώμα έχουν ως εξής:

ΕΚΛΕΓΟΥΣΕΣ για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πρόεδρος: Τσαλταμπάση Αποστολίνα
Α’ Αντιπρόεδρος: Σαββίδου Αναστασία
Β΄ Αντιπρόεδρος: Αλεξιάδου Πολύμνεια
Γενική Γραμματέας: Κοροβέση Δήμητρα-Αλίς
Οικονομική Επόπτης: Βρακά Χριστίνα
Μέλος ΔΣ: Αλεξιάδου Κορνηλία
Μέλος ΔΣ: Δημητροπούλου Δήμητρα
Μέλος ΔΣ: Σιδηροπούλου Άρτεμις
Μέλος ΔΣ: Σταβάρα Ιωάννα

ΕΚΛΕΓΟΥΣΕΣ για την ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Τριακοσάρη Δέσποινα
Καραγιάννη Ευγενία
Χατζημπούσιου Αναστασία

ΕΚΛΕΓΟΥΣΕΣ για τις ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Τσαλταμπάση Αποστολίνα
Σαββίδου Αναστασία
Βρακά Χριστίνα
Κούση Ευδοξία
Γιαπουτζή Παναγιώτα
Καρτσιακλή Βασιλική
Δημητροπούλου Δήμητρα

Παρά την υφιστάμενη κατάσταση λόγω COVID-19, η συμμετοχή των μελών του Συνδέσμου στην εκλογική διαδικασία ήταν πρωτόγνωρη και ιδιαίτερα σημαντική. Είναι η πρώτη φορά, δε, που η Διοίκηση του Συνδέσμου αποτελείται από μέλη που καλύπτουν κυριολεκτικά ολόκληρη την επικράτεια, δημιουργώντας νέους πυρήνες μελών ανά την Ελλάδα και στοχεύοντας δυναμικότερα στην ενεργό συμμετοχή των γυναικών της επαρχίας, αλλά και τον σχεδιασμό δράσεων και πρωτοβουλιών που θα καλύπτουν μεγαλύτερο φάσμα δραστηριοτήτων αλλά και αντικειμένων.

«Η δύναμη που μετέδωσε η ψήφος των μελών του Σ.Ε.Γ.Ε. δίνει τη δυνατότητα σε όλες μας να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να καταθέσουμε το συλλογικό μας όραμα για την ενδυνάμωση και τη στήριξη της βιωσιμότητας της Ελληνικής Γυναικείας Επιχείρησης. Ο Σ.Ε.Γ.Ε. ευχαριστεί θερμά τα μέλη του που προσήλθαν στις κάλπες και συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και εύχεται στις νεοεκλεγμένες κυρίες καλή σταδιοδρομία.», δήλωσε μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων η επανεκλεγείσα Πρόεδρος κα. Τσαλταμπάση Αποστολίνα.

Ακολουθεί μήνυμα της Προέδρου του Σ.Ε.Γ.Ε. κας. Αποστολίνας Τσαλταμπάση, μετά την επανεκλογή της:

«Ο Σ.Ε.Γ.Ε. για μένα είναι πάθος. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη και περήφανη που σε αυτή την οικογένεια που έχουμε χτίσει, λειτουργούμε σαν μια γροθιά, γεγονός που αποδείχθηκε από τη μεγάλη συμμετοχή των μελών του Συνδέσμου στην εκλογική διαδικασία αποδεικνύοντας έμπρακτα με την ψήφο τους, την εμπιστοσύνη εκπροσώπησής τους στο σύνολο της Διοίκησης.

Ως Σύνδεσμος στοχεύουμε στην καλύτερη εκπροσώπηση των μελών μας μέσα από νέα διοίκηση, η οποία αποπνέει έναν αέρα ανανέωσης και αποσκοπεί στο να συνεχίσει να προάγει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και να προωθεί ιδέες και λύσεις σε ζητήματα που απασχολούν την κάθε γυναίκα επιχειρηματία.

Πιστή στο θεσμικό ρόλο που έχω αναλάβει στον Σ.Ε.Γ.Ε., δεσμεύομαι προσωπικά αλλά και εκ μέρους του συνόλου της διοίκησης, ότι θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να παρέχουμε στην κάθε γυναίκα επιχειρηματία ένα περιβάλλον εξέλιξης και ανάπτυξης των επιχειρήσεων αλλά και των εαυτών τους καθώς και ότι θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε τα αυτονόητα όσον αφορά την ενδυνάμωση των γυναικών στο Επιχειρείν αλλά και την υποστήριξη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων γυναικών.»

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως