{ Τελευταία νέα }

Σεισμός στη Σάμο: Η θάλασσα βγήκε στη στεριά - Μίνι Τσουνάμι στη Σμύρνη - Μήνυμα του 112

Απαγόρευση μετακίνησης στο παραλιακό μέτωπο

 

Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Σεισμός στη Σάμο: Η θάλασσα βγήκε στη στεριά - Μίνι Τσουνάμι στη Σμύρνη - Μήνυμα του 112Λίγα λεπτά μετά την ισχυρή δόνηση σηκώθηκε τσουνάμι περίπου ενός μέτρου που πέρασε μέσα στα σπίτια και στα καταστήματα στο λιμάνι.

Ζημιές προκάλεσε το τσουνάμι που σηκώθηκε μετά τον σεισμό των 6,7 Ρίχτερ βόρεια της Σάμου. Σύμφωνα με μαρτυρία αξιωματικού του λιμενικού από το Λιμεναρχείο Σάμου λίγα λεπτά μετά την ισχυρή δόνηση σηκώθηκε τσουνάμι περίπου ενός μέτρου που πέρασε μέσα στα σπίτια και στα καταστήματα στο λιμάνι.

Απομακρύνουν τον κόσμο από το παραλιακό μέτωπο, καθώς η θάλασσα ανέβηκε στη στεριά. Στάλθηκε μήνυμα από το 112 για κίνδυνο κυματισμού και να αποφεύγει να είναι κοντά στη θάλασσα. Αν και μάλλον δεν υπάρχει κίνδυνος για τσουνάμι. Σύσταση να μετακινήσουν τα αμάξια που βρίσκονται κοντά στην παραλία.

 

 

 

Τσουνάμι σημειώνεται τώρα και στη Σμύρνη όπου κατέρρευσαν κτίρια.

Μάλιστα υπάρχει και βίντεο ντοκουμέντο στο Open TV όπου κάτοικος που βρίσκεται στην περιοχή του Πυθαγόριου βλέπει το τσουνάμι να έρχεται φωνάζει «έρχεται τσουνάμι» και κλείνει το τηλέφωνο. «Το λιμάνι έχει ρωγμές, έχουν πέσει τοίχοι. Ηταν ο μεγαλύτερος σεισμός που έχουμε ζήσει. Στο Βαθύ που είναι η γυναίκα μου οι ζημιές είναι μεγάλες. Εχει πλημμυρίσει όλη η παραλιακή»

 

 

 

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ