Σεισμός στην εστίαση! Συγχωνεύονται Goody's, Everest, La Pasteria και Evercat

Σεισμός στον χώρο της εστίασης! Συγχωνεύονται Goody’s, Everest, La Pasteria, Evercat και δημιουργείται ένας κολοσσός στην εστίαση

Το σχέδιο σύμβασης συγχώνευσης, το οποίο έχει αναρτηθεί στο ΓΕΜΗ, προβλέπει τη συγχώνευση των τεσσάρων εταιρειών, μέσω απορρόφησης από τη Goody’s, των Everest, La Pasteria και Evercat.

Σκοπός είναι η δημιουργία ενός ισχυρού σήματος, το οποίο λόγω μεγέθους, θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί με μεγαλύτερη απόδοση και ευελιξία τυχόν επιχειρηματικές ευκαιρίες αλλά και να πετύχει καλύτερους όρους συνεργασίας στον χώρο των υπηρεσιών εστίασης.

Το σχέδιο ορίζει ότι απορροφώσα εταιρεία είναι η Goody’s και απορροφούμενες οι Everest, La Pasteria και Evercat. Τα διοικητικά συμβούλια των συγχωνευόμενων εταιρειών αποφάσισαν τη συγχώνευση με απορρόφηση, καθώς οι εταιρείες έχουν κοινά χαρακτηριστικά, διότι εκμεταλλεύονται σήματα εστίασης και συμμετέχουν σε πληθώρα θυγατρικών οι οποίες λειτουργούν καταστήματα εστίασης.

Το μετοχικό κεφάλαιο της Goody’s ανέρχεται στο ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ και διαιρείται σε 3.500.000 κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας ενός ευρώ η καθεμία.

Μετά την ολοκλήρωση της συγχώνευσης, το μετοχικό κεφάλαιο θα ανέλθει συνολικά στο ποσό των 6,5 εκατ. ευρώ, διαιρούμενο σε 6.500.000 κοινές μετοχές, ονομαστικής αξίας ενός ευρώ η καθεμία.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως