Σεμινάρια κρασιού από τη Wine Plus

Σεμινάρια κρασιού από τη Wine Plus

Η Wine Plus σχεδίασε και πραγματοποιεί σεμινάρια κρασιού στο Excelsior Hotel στο κέντρο της πόλης και ευελπιστεί να μυήσει τους ενδιαφερόμενους στην αληθινή και καθημερινή απόλαυση του κρασιού στο τραπέζι.
 
Στο σεμινάριο αυτό και με οδηγό την χημικό-οινολόγο και δημοσιογράφο οίνου Μαρία Νέτσικα, μπορεί κανείς να μάθει: ποιες πληροφορίες της ετικέτας διευκολύνουν την επιλογή του κρασιού για το τραπέζι, πως και που φυλάσσονται με ασφάλεια τις φιάλες μέχρι την ώρα της απόλαυσής τους, πότε ένα κρασί είναι έτοιμο για κατανάλωση, πως η ηλικία και η εσοδεία παραγωγής του επηρεάζουν τη γεύση του, πως σερβίρεται, ποια είναι τα «σωστά» ποτήρια κρασιού και ποια η ιδανική θερμοκρασία, πως το δοκιμάζουμε και το περιγράφουμε, ποιοι είναι οι παράγοντες που επηρεάζουν την αρμονία του με το φαγητό.

Τα σεμινάρια κρασιού της Wine Plus πραγματοποιούνται στο Excelsior Hotel (Μητροπόλεως 23, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 021020).

Αρχίζουν στις 20:00, διαρκούν 2 ώρες, περιλαμβάνουν γευστικές δοκιμές κρασιών και συνοδεύονται από ενημερωτικό υλικό.
Το κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ

Την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με τη Wine Plus: τηλ. 2310 888311, info@wineplus.gr

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε