Σεμινάριο «Ένας Κόσμος Χωρίς Προκαταλήψεις»

Σεμινάριο «Ένας Κόσμος Χωρίς Προκαταλήψεις»

Σε σεμινάριο για τον εθελοντισμό και μήνυμα «Ένας Κόσμος Χωρίς Προκαταλήψεις» συμμετείχε το Τοπικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Πολίχνης.
Το σεμινάριο, το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων της ανταλλαγής νέων μέσω των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων “Youth In Action”, πραγματοποιήθηκε στην πόλη Pyce της Βουλγαρίας. Μαζί με την Ελλάδα και την διοργανώτρια χώρα Βουλγαρία συμμετείχαν χώρες από τα Βαλκάνια, αλλά και νέοι από την Τυνησία, τη Ρουμανία και την Ουγγαρία.
Οι νέοι που πήραν μέρος είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την κουλτούρα, τα στερεότυπα και τις συνήθειες άλλων λαών. Επίσης, γνώρισαν μέσω παρουσιάσεων που οι ίδιοι ετοίμασαν στοιχεία των άλλων χωρών, αλλά και τις εθελοντικές δράσεις των δομών που εκπροσωπούσε η ομάδα της κάθε χώρας. Τέλος, αντάλλαξαν απόψεις πάνω στα θέματα του εθελοντισμού και της προώθησής του και έμαθαν να δουλεύουν αρμονικά μεταξύ τους.
Στο πλαίσιο της συνέχισης των διαπολιτισμικών επαφών μεταξύ των νέων ο Δήμος Πολίχνης θα φιλοξενήσει τη χορευτική ομάδα του Κέντρου Νεότητας της πόλης Pyce, που διοργάνωσε το πρόγραμμα ανταλλαγής, με σκοπό την συμμετοχή της σε εκδηλώσεις του Δήμου.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως