Σεμινάριο μαγειρικής οικονομίας και αποθήκευσης τροφίμων στο Πείραμα

με τον Ευτύχη Μπλέτσα
Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθεις:
• Πώς να συντηρείς τα τρόφιμα σωστά και να αυξήσεις το χρόνο ζωής τους.
• Πως να οργανώνεις μία αποθήκη διατροφικής ανεξαρτησίας για 3,6,12 μήνες.
• Πώς να ψωνίζεις έξυπνα και να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο τα χρήματά σου.
• Πώς να μαγειρεύεις με ότι έχεις διαθέσιμο και να μην πετάς τίποτα.
• Μαγειρικές ιδέες για απλές, νόστιμες και υγιεινές, οικονομικές συνταγές.

Το σεμινάριο χωρίζεται σε 3 μέρη: Εισαγωγή στη Μαγειρική Οικονομία. Φιλοσοφία και Δεκάλογος της Μαγειρικής Οικονομίας. Συντήρηση τροφίμων «Δεν πετάμε τίποτα». Τρόποι μακρόχρονης Συντήρησης. Βασικά αποθήκευσης τροφίμων. Ψώνια. Μυστικά για έξυπνες αγορες. Υγιεινές και οικονομικές λύσεις για μεγάλες ποσότητες και τρόφιμα διαρκείας.
Μέρος του σεμιναρίου βασίζεται στο περιεχόμενο του βιβλίου “Μαγειρική Οικονομία“.

Ο Ευτύχης Μπλέτσας είναι συγγραφέας της «Μαγειρικής Οικονομίας», παρουσιαστής στην «Κουζίνα της Μαμάς» και στα «Μουσικομαγειρέματα» που προάγουν την Υγεία με εκπαιδευτική Ψυχαγωγία.

Info
Δευτέρα 9/4, 5:00 – 7:00μ.μ. p a r t i z a n, βαλαωρίτου 29
Τιμή συμμετοχής: 10 ευρώ* 

*Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν για τα μέλη του Πειράματος Πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής: Τ: 2310533859 (ώρες επικοινωνίας 4.00 – 9.30 μ.μ.) Ε: peirama18@gmail.com

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε