με τον Ευτύχη Μπλέτσα
Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθεις:
• Πώς να συντηρείς τα τρόφιμα σωστά και να αυξήσεις το χρόνο ζωής τους.
• Πως να οργανώνεις μία αποθήκη διατροφικής ανεξαρτησίας για 3,6,12 μήνες.
• Πώς να ψωνίζεις έξυπνα και να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο τα χρήματά σου.
• Πώς να μαγειρεύεις με ότι έχεις διαθέσιμο και να μην πετάς τίποτα.
• Μαγειρικές ιδέες για απλές, νόστιμες και υγιεινές, οικονομικές συνταγές.
Το σεμινάριο χωρίζεται σε 3 μέρη: Εισαγωγή στη Μαγειρική Οικονομία. Φιλοσοφία και Δεκάλογος της Μαγειρικής Οικονομίας. Συντήρηση τροφίμων «Δεν πετάμε τίποτα». Τρόποι μακρόχρονης Συντήρησης. Βασικά αποθήκευσης τροφίμων. Ψώνια. Μυστικά για έξυπνες αγορες. Υγιεινές και οικονομικές λύσεις για μεγάλες ποσότητες και τρόφιμα διαρκείας.
Μέρος του σεμιναρίου βασίζεται στο περιεχόμενο του βιβλίου “Μαγειρική Οικονομία“.
Ο Ευτύχης Μπλέτσας είναι συγγραφέας της «Μαγειρικής Οικονομίας», παρουσιαστής στην «Κουζίνα της Μαμάς» και στα «Μουσικομαγειρέματα» που προάγουν την Υγεία με εκπαιδευτική Ψυχαγωγία.
Info
Δευτέρα 9/4, 5:00 – 7:00μ.μ. p a r t i z a n, βαλαωρίτου 29
Τιμή συμμετοχής: 10 ευρώ*
*Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν για τα μέλη του Πειράματος Πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής: Τ: 2310533859 (ώρες επικοινωνίας 4.00 – 9.30 μ.μ.) Ε: peirama18@gmail.com
Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε