Σεμινάριο με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη | στο θέατρο Σοφούλη

Το Θέατρο Σοφούλη φιλοξενεί τον αγαπημένο ηθοποιό Αλέξανδρο Μπουρδούμη σε ένα ιδιαίτερο σεμινάριο για ηθοποιούς, φοιτητές δραματικών σχολών κ.α. με τίτλο: «Τραγουδάω… μιλώντας, μιλάω…τραγουδώντας»

Τραγουδώ σημαίνει αρθρώνω λέξεις ή ήχους με ορισμένο ρυθμό και αλλαγές στη συχνότητα του ήχου, ακολουθώ μια μελωδία. Μιλάω, θα πει: βγάζω φωνή από το στόμα, με σκοπό συνήθως την επικοινωνία με άλλους ανθρώπους.

Η φωνή αποτελεί το όπλο του ηθοποιού όταν ανεβαίνει στο πεδίο της …μάχης, τη σκηνή και  όχι μόνο τη θεατρική αλλά και της ίδιας του της ζωής. Στο σεμινάριο αυτό λοιπόν θα επιχειρηθεί οι συμμετέχοντες να προσπαθήσουν όλοι μαζί να βρουν τη δική τους φωνή. Παράλληλα θα η ομάδα θα προσπαθήσει να βρει το κάθε άτομο που συμμετέχει τη δική του φωνή. Να την ακούσει και να την ακούσουν όλοι αν μιλάει μέχρι η φωνή αυτή να μην μπορεί να κάνει τίποτε άλλο από το να τραγουδήσει!

Ένα βιωματικό σεμινάριο με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

«Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι»
Όσκαρ Ουάιλντ

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Info

Θέατρο Σοφούλη, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Νοεμβρίου
Ώρες διεξαγωγής: Από τις 13.00 έως τις 17.00
Πληροφορίες – κρατήσεις: 2310423925:

Το σεμινάριο διεξάγεται με την τήρηση όλων των κανόνων ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού. Η είσοδος επιτρέπεται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού, νόσησης ή rapid test 48 ωρών ή PCR 72 ωρών. Οι θεατές υποχρεούνται να φορούν οπωσδήποτε μάσκα σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο θέατρο και σε όλους τους χώρους. Το Θέατρο Σοφούλη διαθέτει πρόσβαση για ΑμεΑ.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως