Σεμινάριο-Παρουσίαση βιβλίου | Δημήτρης Τσέλιος | Απόδραση από το σπήλαιο

Σεμινάριο-Παρουσίαση βιβλίου | Δημήτρης Τσέλιος | Απόδραση από το σπήλαιο

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020, ώρα 18:00 | IANOS, Αριστοτέλους 7

Οι εκδόσεις THE LAW OF SUCCESS PUBLISHING διοργανώνουν στον ΙΑΝΟ σεμινάριο με τίτλο Απόδραση από το Σπήλαιο. Οικονομία της συνδεσιμότητας (connection Economy), με αφορμή το βιβλίο του Δημήτρη Τσέλιου. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Τσέλιος σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης-συγγραφέας.
Σε αυτό το σεμινάριο θα γνωρίσεις τι σημαίνει Οικονομία της Συνδεσιμότητας, τα κύρια συστατικά της, καθώς και τον τρόπο να ανταποκριθείς στις ανάγκες αυτής της νέας οικονομίας.
Σκοπός μου είναι το σεμινάριο αυτό να σε εμπνεύσει και να σου δώσει την ώθηση να προσαρμοστείς με επιτυχία στα δεδομένα της σύγχρονης ζωής. Να θέσεις ένα νέο ξεκίνημα παίρνοντας τη ζωή σου στα χέρια σου. Αρκεί να το θελήσεις.
 
Περίληψη βιβλίου
Ό,τι διαβάσεις στις σελίδες του βιβλίου που κρατάς στα χέρια σου είναι η προσωπική μου Αλήθεια. Είναι η Αλήθεια που ανακάλυψα μέσα από το δικό μου μονοπάτι της Αυτογνωσίας. Δεν θα προσπαθήσω να σε πείσω για τίποτα, ούτε υποστηρίζω πως όλα αυτά που θα διαβάσεις είναι μία πετυχημένη συνταγή που μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους ανεξαιρέτως τους ανθρώπους. Απλά, σου παραθέτω τη βιωματική μου εμπειρία και τον τρόπο με τον οποίο κατάφερα εγώ να πετύχω το όνειρό μου, ξεκινώντας από το μηδέν, μέσα σε μία Ελλάδα της κρίσης και της αβεβαιότητας και με όλες σχεδόν τις συνθήκες να είναι αντίξοες και φαινομενικά εναντίον μου.
Σκοπός μου είναι το βιβλίο αυτό να σε εμπνεύσει και να σου δώσει την ώθηση να ανακαλύψεις την εσωτερική σου δύναμη, ώστε να κάνεις μια καινούργια αρχή. Να θέσεις ένα νέο ξεκίνημα παίρνοντας τη ζωή σου στα χέρια σου. Αρκεί να το θελήσεις. Εγώ τα κατάφερα… γιατί όχι κι εσύ!!

INFO
Σεμινάριο-Παρουσίαση βιβλίου
Δημήτρης Τσέλιος
Απόδραση από το σπήλαιο,

THE LAW OF SUCCESS PUBLISHING
Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020,
ώρα 18:00
IANOS, Αριστοτέλους 7
 
Δημήτρης Τσέλιος
Ο Δημήτρης γεννήθηκε το 1971 στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Marketing – Επικοινωνία και το 2000 ξεκίνησε την πρώτη του επιχειρηματική δραστηριότητα με την εταιρεία EXPOTECH, με έδρα την Αθήνα και αντικείμενο εργασιών Οργάνωση Εκδηλώσεων, υπηρεσίες εκθεσειακού Marketing – διαφήμιση – internet. Στη συνέχεια και μέχρι το 2009 συμμετείχε σε άλλες δύο εταιρείες όπoυ υπήρξε και κύριος μέτοχος. MONEY SHOP A.E με έδρα την Αθήνα και αντικείμενο εργασιών υπηρεσίες Τραπεζχικής Διαμεσολάβησης & Ερευνα Αγοράς Τραπεζικών Προϊόντων.
DC MEDIA LTD με έδρα την Κύπρο και αντικείμενο εργασιών interactive media – mobile applications & entertainment projects. Από τις αρχές του 2012 επενδύει σε Παγκοσμίου Κλάσης Τrainings με εξειδίκευση στον τομέα της Προσωπικής Ανάπτυξης και Αυτο-βελτίωσης και εκπαιδεύτηκε στο σύγχρονο Life Coaching. Στις αρχές του 2014 δημιούργησε το πρώτου του Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ως Life Coach και πραγματοποιεί ατομικές και ομαδικές συνεδρίες.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως