{ Εκπαίδευση }

Σεμινάριο ΣΕΒΕ: Οι Αναθεωρημένοι κανόνες INCOTERMS® 2020 με ισχύ από 01.01.2020


Κατηγορίες: Σεμινάρια

Σεμινάριο ΣΕΒΕ: Οι Αναθεωρημένοι κανόνες INCOTERMS® 2020  με ισχύ από  01.01.2020Στα γραφεία του ΣΕΒΕ Πλατεία Μοριχόβου 1, 4ος όροφος.

ΣΕΒΕ: Οι Αναθεωρημένοι κανόνες INCOTERMS® 2020 με ισχύ από 01.01.2020

Η SEVE Academy αποτελεί τον εκπαιδευτικό μηχανισμό του Συνδέσμου μας που μέσα από μία σειρά διαλέξεων, επιμορφωτικών σεμιναρίων και συναντήσεων με καταξιωμένους υψηλής εξειδίκευσης εισηγητές καλύπτει μια σειρά θεμάτων που απασχολούν τις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις. 
 
Στο πλαίσιο αυτό υλοποιεί ακόμα ένα σεμινάριο με θέμα: "Οι αναθεωρημένοι Κανόνες Incoterms® 2020 με ισχύ από 01.01.2020" την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου και ώρες 16:00 - 20:00  στα γραφεία του ΣΕΒΕ, Θεσσαλονίκη, Πλατεία Μοριχόβου 1, 4ος όροφος.
Η πρόσφατη αναθεώρηση των Incoterms (Incoterms® 2020, ICC Publication no. 723) φέρνει αλλαγές που επηρεάζουν τις διεθνείς εμπορικές συναλλαγές. Τα στελέχη επιχειρήσεων τα οποία ασχολούνται με το διεθνές εμπόριο χρειάζονται άμεση και πλήρη ενημέρωση για τις μεταβολές αυτές που επηρεάζουν τις Συμβάσεις, τα Έγγραφα Μεταφοράς & Ασφάλισης και τις Πιστώσεις.
 
Σκοπός του Σεμιναρίου είναι να αυξηθεί η κατανόηση των νέων διεθνών κανόνων παράδοσης του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου που βρίσκονται σε ισχύ από 1ης Ιανουαρίου 2020 και να επισημανθούν οι αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση (ΙNCOTERMS 2010) για αποτροπή τυχόν διενέξεων και την προστασία των επιχειρήσεων από κινδύνους λόγω εσφαλμένης χρήσης των όρων Incoterms® στις συμβάσεις. 
Θεματολογία-Ερωτήματα
 
    Παρουσίαση των διεθνών κανόνων Incoterms 2020
    Επισήμανση των αλλαγών που επήλθαν με τους νέους κανόνες
    Αλλαγές στην ασφαλιστική κάλυψη με τους όρους CIF, CIP
    Διευκρινίσεις σχετικά με τα έγγραφα μεταφοράς κ.ά.
Σε ποιους απευθύνεται
 
    Το σεμινάριο απευθύνεται, κυρίως, σε εξαγωγικά στελέχη, στελέχη τμημάτων αγορών και εισαγωγών, καθώς και στελέχη διεκπεραίωσης διεθνών συναλλαγών και logistics.
 
Η Εισηγήτρια:
Ρούλα Παππά
Εxport Expert, Οικονομολόγος, με εξειδίκευση στο εξαγωγικό μάρκετινγκ, με πολύχρονη εμπειρία στην ανάπτυξη δικτύων στη διεθνή αγορά. Πρώην Export Μanager μεγάλης γαλακτοβιομηχανίας, με εμπειρία στον τομέα της επιμόρφωσης σε θέματα Εξαγωγικού Μάρκετινγκ, καθώς και στη συμβουλευτική για την ανάπτυξη των εξαγωγών  επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών σε ολόκληρη τη χώρα.
Κόστος Σεμιναρίου
Ταμειακά ενήμερα Μέλη ΣΕΒΕ: 50 ΕΥΡΩ (συμπ. ΦΠΑ 24%)
Άλλοι: 60 ΕΥΡΩ (συμπ. ΦΠΑ 24%)
Oι συμμετέχοντες/ουσες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης από τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ) και υλικό παρακολούθησης του σεμιναρίου.
 
Δηλώστε συμμετοχή εδώ

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ