Σεμινάριο Σύγχρονου Χορού και Αυτοσχεδιασμού

Σεμινάριο Σύγχρονου Χορού και Αυτοσχεδιασμού

Η τεχνική flying low επικεντρώνεται στη σχέση του συμμετέχοντα με το πάτωμα. Μέσα από απλά κινητικά μοτίβα θα δει πως μπορεί να κινείται προς και από το πάτωμα γρήγορα και αποτελεσματικά, χρησιμοποιώντας το κέντρο και τα άκρα του σε συνδυασμό με την αναπνοή.
Στο passing through θα υπάρχει η δυνατότητα να δει πως μπορεί να συνδεθεί σε ένα δυναμικό περιβάλλον που συνέχεια μεταβάλλεται και τις αποφάσεις με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπος. Έτσι σε έναν ομαδικό/ συλλογικό αυτοσχεδιασμό όπου όλοι ταξιδεύουν σε καμπύλες τροχιές δίνεται η εντύπωση ότι αυτό το σύστημα ανθρώπων συνέχεια ταξιδεύει χωρίς να υπάρχει κάποιος που το οδηγεί.
Ο Αλέξης Τσιάμογλου ζει και εργάζεται ως χορευτής στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το θεατρικό εργαστήρι του ΚΘΕΘ. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με τους Kirstie Simson, Matej Kejzar, David Zambrano και Les Slovaks.
Είναι μέλος της κολλεκτίβας Default Co. με την οποία έχει πραγματοποιήσει 2 παραγωγές και της κολλεκτίβας Atravesando με την οποία έχει εμφανιστεί στη Βαρκελώνη το Μάιο του 2010.  Τον Ιανουάριο του 2010 ο David Zambrano τον επέλεξε να συμμετέχει στο 50 days project στην Κόστα Ρίκα, όπου δούλεψε  πάνω στις τεχνικές flying-low και passing-through.


ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ
ΤΕΧΝΙΚΗ FLYING LOW  –  PASSING THROUGH     
ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΑΜΟΓΛΟΥ   
25- 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010
Παρασκευή 18:00-21:00
Σάββατο 11:00- 14:00
Κυριακή 11:00-14:00
40 ΕΥΡΩ (DROP IN 15 ΕΥΡΩ)
ΧΩΡΟΣ: werk:statt- LINDY HOP GREECE
ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ 12, Θεσσαλονίκη
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: mail: werkstatt@lindyhop.gr
6945 992018 Αλέξης Τσιάμογλου

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως