Ο 53χρονος μαστροπός

Σεπόλια: Πάνω από 200 άτομα επικοινώνησαν για να βιάσουν το παιδί

Υπεράνω πάσης υποψίας ο 53χρονος

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύχεις σχετικά με την υπόθεσης παιδεραστίας που συγκλονίζει το πανελλήνιο. Θύμα ένα 12χρονο κοριτσάκι, παιδί πολυμελούς οικογένειας, που ο 53χρονος βίαζε και εξέδιδε, αναρτώντας πορνογραφικό υλικό με φωτογραφίες και βίντεο του παιδιού, στο διαδίκτυο.

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν στοιχεία σοκαριστικά! Τα χυδαία μηνύματα στο κινητό του παιδιού μέσα από τα οποία «έδεσαν» οι Αρχές την υπόθεση προκαλούν σοκ. Πάνω από 200 άρρωστοι επικοινώνησαν με τον μαστροπό 53χρονο, προκειμένου να μάθουν πληροφορίες και να κλείσουν ραντεβού με την 12χρονη.

Το έγκλημα διαρκείας αποκαλύφθηκε στις αρχές Αυγούστου, όταν η 12χρονη εξομολογήθηκε τα όσα συνέβαιναν. Εκείνη προχώρησε αμέσως σε καταγγελία και ξεκίνησαν οι έρευνες.

Οι έμπειροι αξιωματικοί του τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας και της Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος άρχισαν να παρακολουθούν στενά τον 53χρονο.

Στη συνέχεια, εντόπισαν τα ψεύτικα προφίλ που είχε δημιουργήσει, με πλήθος βίντεο και γυμνών φωτογραφιών της ανήλικης, είδαν τις συνομιλίες που είχε ο 53χρονος με παιδεραστές που πλήρωναν για να συνευρεθούν με το παιδί.

Βγήκε ένταλμα σύλληψης και του φόρεσαν χειροπέδες. Μαζί με τον 53χρονο συνελήφθη και ένας 42χρονος φίλος του που τον πλήρωνε για να κακοποιεί σεξουαλικά το παιδί. Και οι δύο κατηγορούνται για κακουργηματικές πράξεις.

Πάνω από 200 άτομα επικοινώνησαν με τον 53χρονο

Χειροπιαστή απόδειξη κοινωνικής παθογένειας είναι ο μεγάλος αριθμός ανθρώπων που επικοινώνησαν με τον 53χρονο, που βίαζε και εξέδιδε το 12χρονο κοριτσάκι.

Μέσω των ψεύτικων προφίλ που είχε δημιουργήσει ο 53χρονος και «πουλούσε» τη 12χρονη, δημοσιεύοντας πλήθος βίντεο και γυμνές φωτογραφίες του παιδιού, επικοινώνησαν μαζί του πάνω από 200 παιδεραστές, ζητώντας πληροφορίες για να συνευρεθούν μαζί του, σύμφωνα με τις έρευνες της Αστυνομίας.

Όπως είπε η ανήλικη στους αστυνομικούς, ο 53χρονος την απειλούσε με ένα όπλο και τη βίαζε μέσα στην επιχείρησή του συστηματικά. Όταν δεν την χρησιμοποιούσε για την ικανοποίηση των δικών του αρρωστημένων ορέξεων, την εξέδιδε σε άλλους άνδρες έναντι αμοιβής.

O 53χρονος κατηγορούμενος για το φρικτό έγκλημα με θύμα μία παιδική ψυχή βιντεοσκοπούσε την ανήλικη κατά τις σεξουαλικές πράξεις και την ανέβαζε σε ψεύτικα προφιλ που είχε δημιουργήσει στα social media. Από εκεί «ψάρευε» τους πελάτες που έναντι αμοιβής –που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν 50 – 70 ευρώ- κακοποιούσαν σεξουαλικά και συστηματικά την 12χρονη

«Αν βγει έξω ελεύθερος, θα τον θάψω εγώ η ίδια» λέει η μητέρα της 12χρονης

Παράλληλα, η μητέρα της ανήλικης, μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha, δήλωσε πως αν ο 53χρονος αφεθεί ελεύθερος, η ίδια θα τον σκοτώσει. «Εγώ θα τον σκοτώσω. Αν γίνει κάτι και αυτός ο άνθρωπος βγει ελεύθερος, γιατί έχει κόσμο να τον καλύψει, εγώ η ίδια θα τον θάψω».

Εξήγησε παράλληλα, ότι δεν την ενδιαφέρουν τα χρήματα, ούτε η αποζημίωση και ξεκαθάρισε ότι ο 53χρονος ουδέποτε βοήθησε την οικογένεια της, όπως ο ίδιος υποστηρίζει. Όσον αφορά την ψυχολογική κατάσταση της ανήλικης, η ίδια είναι ακόμη φοβισμένη χωρίς να μπορεί να αντιληφθεί το μέγεθος της φρίκης που έζησε. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η 12χρονη εξετάστηκε από ψυχολόγους και δείχνει να μην έχει αντιληφθεί τα όσα συνέβαιναν σε βάρος της. Ωστόσο, οι συνομιλίες του 53χρονου με το κορίτσι που βρέθηκαν στο κινητό τηλέφωνο της ανήλικης προκαλούν ναυτία και ανατρίχιασαν και τους ίδιους τους έμπειρους αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης

Με ψεύτικο προφίλ στο διαδίκτυο ο 53χρονος «έβρισκε» πελάτες για την 12χρονη