Σέρρες: Επιχείρησαν να πουλήσουν 1,5 κιλό κοκαΐνη σε... αστυνομικό

Σέρρες: Επιχείρησαν να πουλήσουν 1,5 κιλό κοκαΐνη σε... αστυνομικό

Περισσότερο από ένα κιλό κοκαΐνης επιχείρησαν να πουλήσουν σε υποψήφιο αγοραστή τρεις άνδρες. Όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για αυτούς καθώς στο προκαθορισμένο ραντεβού σε αγροτική περιοχή του Χαρωπού Σερρών, παρουσιάστηκε αστυνομικός της δίωξης ναρκωτικών Σερρών που προσποιήθηκε τον αγοραστή.
 
Στο ίδιο σημείο βρίσκονταν αστυνομικοί της ίδιας Υπηρεσίας που τους ακινητοποίησαν και τους πέρασαν χειροπέδες, ενώ σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη εντός πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου που χρησιμοποιούσαν εντοπίστηκε ένα δέμα κοκαΐνης, βάρους 1.570 γραμμαρίων. Λίγη ώρα αργότερα, συνελήφθη σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και τέταρτος άνδρας, ελληνικής καταγωγής, που φαίνεται ότι μεσολάβησε για την εισαγωγή και διάθεση της κοκαΐνης.
 
Όπως έγινε γνωστό, οι συλληφθέντες (29 έως 47 ετών) είχαν εισάγει τη ναρκωτική ουσία από τη Βουλγαρία με σκοπό να τη διοχετεύσουν στην ελληνική αγορά. Η δίωξη ναρκωτικών Σερρών είχε πληροφορίες για τη δράση τους και έτσι στήθηκε η επιχείρηση για τη σύλληψή τους. Το ποσό που υποτίθεται ότι θα εισέπρατταν για την πώληση των ναρκωτικών ήταν 70.000 ευρώ.
 
Εκτός από τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, τρία αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες, κινητά τηλέφωνα και το ποσό των 1.345 ευρώ.