Σήμερα στην τηλεόραση | 10 ταινίες | Πέμπτη 30/3/23

Οι σινεφίλ μπορούν να παρακολουθήσουν σήμερα (Πέμπτη 30/3/23) στην τηλεόραση 10 ταινίες  έως ξημερώματα Παρασκευής. Τις ώρες και τα κανάλια, για ΟΛΕΣ τις ταινίες μπορείτε να τις δείτε εδώ!

ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Πρόταση για σήμερα 🎥🎥🎥

  • Γεννημένοι Δολοφόνοι (1994) Η ταινία κυκλοφόρησε στις 26 Αυγούστου 1994 στις Ηνωμένες Πολιτείες και προβλήθηκε τρεις μέρες αργότερα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, όπου ο Στόουν απέσπασε το Ειδικό βραβείο της κριτικής επιτροπής και επίσης ήταν υποψήφιος για τον Χρυσό Λέοντα. Ήταν μια εισπρακτική επιτυχία, αλλά έλαβε μικτές κριτικές. Μερικοί κριτικοί επαίνεσαν την πλοκή, την υποκριτική, το χιούμορ και τον συνδυασμό δράσης και ρομαντισμού, ενώ άλλοι βρήκαν την ταινία υπερβολικά βίαιη και γραφική. Είναι η Νο8 πιο αμφιλεγόμενη ταινία στην ιστορία του κινηματογράφου.

Εκτός από τις δικές μας προτάσεις (χρωματίζουμε με γαλάζιο τις ταινίες που προτείνουμε), κάνοντας κλικ πάνω σε οποιαδήποτε ταινία, μπορείτε να δείτε το τρέιλερ και να διαβάσετε πληροφορίες, σκηνοθέτη, ηθοποιούς, αξιολόγηση, βραβεία, ώστε να σχηματίσετε προσωπική άποψη.

Δείτε ΕΔΩ με μια ματιά τα πόστερ από ΟΛΕΣ τις ταινίες


► TV  Πέμπτη μεσημέρι – απόγευμα


► TV  Πέμπτη βράδυ 


► TV μετά τα μεσάνυχτα έως Παρασκευή ξημερώματα   


(Επιστροφή στην αρχή του σημερινού προγράμματος ώρες και κανάλια) 


  • ΟΛΕΣ οι ταινίες που παίζουν στην τηλεόραση. Οποιαδήποτε μέρα και αν μπείτε σ αυτό το άρθρο, ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ: Οι σημερινές Ταινίες στην τηλεόραση ΚΑΙ ΘΑ δείτε τις ταινίες ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ την τρέχουσα ημέρα

Με μια ματιά τα πόστερ από τις ταινίες

(Τις ώρες και τα κανάλια για όλες τις ταινίες μπορείτε να τα δείτε εδώ)

 

 

Σημείωση: κάθε ηλικία, κουλτούρα, ψυχοσύνθεση αλλά και αισθητική αντιλαμβάνεται αλλιώς τι είναι μια καλή ταινία. Τα κριτήριο μας, είναι αυστηρά σινεφίλ – πόσο καλογυρισμένη είναι μια ταινία – Σε όλες τις ταινίες υπάρχει αξιολόγηση από την IMDB

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως