Σήμερα στην τηλεόραση | 18 ταινίες | Σάββατο 25/3/23

Οι σινεφίλ μπορούν να παρακολουθήσουν σήμερα (Σάββατο 25/3/23) στην τηλεόραση 18 ταινίες  έως ξημερώματα Κυριακής! Τις ώρες και τα κανάλια, για ΟΛΕΣ τις ταινίες μπορείτε να τις δείτε εδώ!

ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Πρόταση για σήμερα 🎥🎥🎥

  • Το Ακρωτήρι του Φόβου (1991) Μεγάλα εμπορική αλλά και καλλιτεχνική επιτυχία κερδίζοντας βραβείο Όσκαρ και υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα Α’ Ανδρικού Ρόλου (Ντε Νίρο) και Β’ Γυναικείου Ρόλου (Τζουλιέτ Λιούις).Το Ακρωτήρι του Φόβου σηματοδοτεί την έβδομη συνεργασία μεταξύ του Σκορσέζε και του Ντε Νίρο.

Εκτός από τις δικές μας προτάσεις (χρωματίζουμε με γαλάζιο τις ταινίες που προτείνουμε), κάνοντας κλικ πάνω σε οποιαδήποτε ταινία, μπορείτε να δείτε το τρέιλερ και να διαβάσετε πληροφορίες, σκηνοθέτη, ηθοποιούς, αξιολόγηση, βραβεία, ώστε να σχηματίσετε προσωπική άποψη.

Δείτε ΕΔΩ με μια ματιά τα πόστερ από ΟΛΕΣ τις ταινίες


► TV  Παρασκευή Μεσημέρι – απόγευμα

► TV  Παρασκευή βράδυ 


► TV μετά τα μεσάνυχτα έως Κυριακή ξημερώματα   


(Επιστροφή στην αρχή του σημερινού προγράμματος ώρες και κανάλια) 


  • ΟΛΕΣ οι ταινίες που παίζουν στην τηλεόραση. Οποιαδήποτε μέρα και αν μπείτε σ αυτό το άρθρο, ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ: Οι σημερινές Ταινίες στην τηλεόραση ΚΑΙ ΘΑ δείτε τις ταινίες ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ την τρέχουσα ημέρα

Με μια ματιά τα πόστερ από τις ταινίες

(Τις ώρες και τα κανάλια για όλες τις ταινίες μπορείτε να τα δείτε εδώ)

 

 

Σημείωση: κάθε ηλικία, κουλτούρα, ψυχοσύνθεση αλλά και αισθητική αντιλαμβάνεται αλλιώς τι είναι μια καλή ταινία. Τα κριτήριο μας, είναι αυστηρά σινεφίλ – πόσο καλογυρισμένη είναι μια ταινία – Σε όλες τις ταινίες υπάρχει αξιολόγηση από την IMDB

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως