Γιάννης Γκιωνάκης, Νίκος Σταυρίδης

Σήμερα στην τηλεόραση | 20 ταινίες | Κυριακή 19/3/23

Οι σινεφίλ μπορούν να παρακολουθήσουν σήμερα (Σάββατο 18/3/23) στην τηλεόραση 20 ταινίες  έως ξημερώματα Κυριακής! Τις ώρες και τα κανάλια, για ΟΛΕΣ τις ταινίες μπορείτε να τις δείτε εδώ!

ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Πρόταση για σήμερα 🎥🎥🎥

 • Τα Κίτρινα Γάντια (1960) Η ταινία στην εποχή της (1960-61), πέρασε σχεδόν απαρατήρητη. Με μόλις 27.787 εισιτήρια ήρθε στη 18η θέση ανάμεσα σε 58 ταινίες. (Η Μανταλένα την ίδια εποχή έκοψε 192.378 εισιτήρια σε Αθήνα και Πειραιά). Αλλά πλέον, η ταινία τα Κίτρινα Γάντια θεωρείται μια από τις κλασικότερες και σημαντικότερες, ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Στα κίτρινα γάντια συνυπάρχουν ένα λαμπρό επιτελείο ηθοποιών (Νικος Σταυριδης, Μαρω Κοντου, Μιμης Φωτοπουλος, Μαρθα Βουρτση, Γιαννης Γκιωνακης, κ.α.). Εκείνος όμως που έμεινε αξέχαστος για την απολαυστικότατη ερμηνεία του δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Γκιωνάκη στο ρόλο του τρελό-Μπρίλη. Μια ερμηνεία άφησε εποχή και χάρισε στον Γιάννη Γκιωνάκη τον καλύτερο β΄ρόλο της καριέρας του και την ευκαιρία να διεκδικήσει πρωταγωνιστικούς ρόλους στο μέλλον. Στην πραγματικότητα, ο Γκιωνάκης μιμήθηκε έναν χαζούλη τύπο που κυκλοφορούσε τότε στα καμαρίνια των ηθοποιών.
  Κλασικός έμεινε ο  διάλογος μεταξύ Γκιωνάκη-Σταυρίδη:
  Έχει μια πορτοκαλάδα ρε;
  Πορτοκαλάδα θέλετε:
  Ναι!
  Από πορτοκάλια ;
  Όχι από μούσμουλα!
  ..

Εκτός από τις δικές μας προτάσεις (χρωματίζουμε με γαλάζιο τις ταινίες που προτείνουμε), κάνοντας κλικ πάνω σε οποιαδήποτε ταινία, μπορείτε να δείτε το τρέιλερ και να διαβάσετε πληροφορίες, σκηνοθέτη, ηθοποιούς, αξιολόγηση, βραβεία, ώστε να σχηματίσετε προσωπική άποψη.

Δείτε ΕΔΩ με μια ματιά τα πόστερ από ΟΛΕΣ τις ταινίες

► TV  Κυριακή μεσημέρι – απόγευμα


► TV  Κυριακή βράδυ 


► TV μετά τα μεσάνυχτα έως Δευτέρα ξημερώματα   


(Επιστροφή στην αρχή του σημερινού προγράμματος ώρες και κανάλια) 


 • ΟΛΕΣ οι ταινίες που παίζουν στην τηλεόραση. Οποιαδήποτε μέρα και αν μπείτε σ αυτό το άρθρο, ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ: Οι σημερινές Ταινίες στην τηλεόραση ΚΑΙ ΘΑ δείτε τις ταινίες ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ την τρέχουσα ημέρα

Με μια ματιά τα πόστερ από τις ταινίες

(Τις ώρες και τα κανάλια για όλες τις ταινίες μπορείτε να τα δείτε εδώ)

 

 

Σημείωση: κάθε ηλικία, κουλτούρα, ψυχοσύνθεση αλλά και αισθητική αντιλαμβάνεται αλλιώς τι είναι μια καλή ταινία. Τα κριτήριο μας, είναι αυστηρά σινεφίλ – πόσο καλογυρισμένη είναι μια ταινία – Σε όλες τις ταινίες υπάρχει αξιολόγηση από την IMDB

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως