Site icon Cityportal.gr

Σινεμά: 5 νέες ταινίες από 24/2

Μια Μέρα στη Σαγκάη (2020)

Πέντε ταινίες κάνουν πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους την (Τσίκνο)Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου.

Δύο δράματα ελληνικής συμπαραγωγής του 2020 με δύο σκηνοθέτες στα φιλόδοξα ντεμπούτο τους, μια ιστορία ενηλικίωσης για μια σχέση πατέρα-κόρης και ένα ρομαντικό δράμα που θυμίζει την τριλογία «Before». Ένα ακόμα ρομαντικό δράμα από το Βέλγιο και τη Γαλλία για έναν «εθιστικό» έρωτα από την Ντανιέλ Αρμπίντ. Επίσης ο Λίαμ Νίσον επιστρέφει στη δράση με τον Μεσάζοντα, ένα θρίλερ του Μαρκ Γουίλιαμς και τέλος, ο Μπάντι ο Ροκ Σταρ και η παρέα του επιστρέφουν σε νέες περιπέτειες.

5 νέες ταινίες στους κινηματογράφους από 24/2

Σελήνη 66 Ερωτήσεις (2020)

Δράμα ελληνογαλλικής παραγωγής και πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της Ζακλίν Λέντζου. Η Σοφία Κόκκαλη υποδύεται την Άρτεμη, μια νεαρή η οποία αναγκάζεται να επιστρέψει στην Αθήνα λόγω της εύθραυστης υγείας του πατέρα της. Όταν τυχαία ανακαλύπτει ένα καλά κρυμμένο μυστικό του, γνωρίζει από την αρχή τον πατέρα της και ενώνει τα κομμάτια. Η ταινία βραβεύτηκε στα φεστιβάλ του Σεράγεβο, του Ρέικιαβικ και της Σεβίλλης. Περισσότερες πληροφορίες, τρέιλερ: Σελήνη 66 Ερωτήσεις (2020)


Μια Μέρα στη Σαγκάη (2020)

Ο συγγραφέας και μουσικός Βασίλης Ξηρός κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο με μια ρομαντική ελληνο-κινεζική ιστορία με πρωταγωνιστές τον Δημήτρη Μαθωναίο και την Του Χούα. Σαφώς επηρεασμένη από το «Πριν τα μεσάνυχτα», το ζευγάρι μέσα σε μια μέρα γνωρίζεται, ερωτεύεται και καλείται να αντιμετωπίσει διλήμματα που θα καθορίσουν τις πορείες τους με φόντο τη Σανγκάη. Περισσότερες πληροφορίες, τρέιλερ: Μια Μέρα στη Σαγκάη (2020)


Το Πάθος (2020)

Μια χωρισμένη μητέρα μπαίνει σε μια εθιστική σχέση με έναν παντρεμένο Ρώσο διπλωμάτη, τον οποίο διακατέχει συνεχώς ένα μυστήριο και με τον οποίο δεν έχουν κανένα κοινό. Ένα ειλικρινές ερωτικό δράμα βασισμένο στο αυτοβιογραφικό βιβλίο της Άννι Αρνό που φέρνει στη μεγάλη οθόνη η Ντανιέλ Αρμπίντ. Περισσότερες πληροφορίες, τρέιλερ: Το Πάθος (2020)


Ο Μεσάζοντας (2022)

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Μαρκ Γουίλιαμς -συνδημιουργού και παραγωγού της σειράς Ozark- το Blacklight φέρνει ξανά κοντά τον ταλαντούχο δημιουργό με τον βετεράνο της δράσης Λίαμ Νίσον μετά τοv επιτυχημένο Έντιμο Κλέφτη. Ο ακούραστος Λίαμ Νίσον επιστρέφει στη δράση και κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά: Υποδύεται τον Τράβις Μπλοκ, έναν πράκτορα που δουλεύει παρασκηνιακά για το FBI όταν βρίσκεται μπλεγμένος σε μια συνομωσία η οποία θα τον κάνει να αμφισβητήσει ακόμα και τον κώδικα τιμής του. Περισσότερες πληροφορίες, τρέιλερ: Ο Μεσάζοντας (2022)


Μπάντι ο Ροκ Σταρ 2

Στο σίκουελ της ταινίας Μπάντι ο Ροκ Σταρ, το συγκρότημα Τρου Μπλου πλέον είναι μεγάλες διασημότητες. Αφήνουν το Σνόου Μάουντεν για να κάνουν περιοδεία με τη διάσημη ποπ τραγουδίστρια Λιτλ Φόξι, για να μάθουν πως η φήμη και η δόξα έρχονται με ένα τίμημα. Περισσότερες πληροφορίες, τρέιλερ: Μπάντι ο Ροκ Σταρ 2

Θεσσαλονίκη πρόγραμμα κινηματογράφων έως 2/3

Exit mobile version