{ Τελευταία νέα }

Σκλαβενiτης: Σε λειτουργία το e-shop - Ποιες περιοχές εξυπηρετεί


Κατηγορίες: Οικονομία

Σκλαβενiτης: Σε λειτουργία το e-shop - Ποιες περιοχές εξυπηρετείΠρεμιέρα για το eMarket της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης. Ποιο είναι το ελάχιστο κόστος παραγγελίας και ποιες οι ώρες παράδοσης.

Πρεμιέρα σήμερα Κυριακή 22 Νοεμβρίου για το ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» (www.sklavenitis.gr) με κύριο στόχο τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρείας. Σύμφωνα με πηγές, η δομή και τη λειτουργία του θα ολοκληρωθεί κατά το πρώτο τρίμηνο του 2021.
Η σελίδα sklavenitis.gr παύει μετά από 20 και πλέον χρόνια να είναι "υπό κατασκευή" δίνοντας τη θέση της στο ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας.

Στη δοκιμαστική αυτή περίοδο, το ηλεκτρονικό κατάστημα της «Σκλαβενίτης» θα καλύπτει αρχικά το μεγαλύτερο μέρος της Αττικής. Το eMarket διαθέτει όλες τις κατηγορίες ειδών ευρείας κατανάλωσης που υπάρχουν και στα φυσικά καταστήματα με περισσότερα από 8.500 προϊόντα. Δεν διαθέτει είδη bazaar (ένδυση, υπόδηση, είδη σπιτιού, εποχικά και ηλεκτρικά είδη, παιχνίδια, είδη βιβλιοχαρτοπωλείου κ.λπ.). Σύντομα και τα είδη bazaar θα ενταχθούν στις συλλογές του eMarket.
Σε αντίθεση με άλλες αλυσίδες δεν υπάρχει χαμηλότερο κόστος παραγγελίας.
Το eMarket θα λειτουργεί όλες τις ημέρες της εβδομάδας, με δωρεάν παράδοση για αγορές άνω των 30 ευρώ.

Για αγορές κάτω των 30 ευρώ υπάρχει χρέωση 2 έως 6 ευρώ η οποία υπολογίζεται βάσει χιλιομετρικής απόστασης από το Κέντρο Διανομής έως τον τόπο παράδοσης. Στην παραγγελία του κάθε καταναλωτή εμφανίζεται το ακριβές ποσό της χρέωσης.

Οι τιμές είναι οι ίδιες με τα φυσικά καταστήματα όπως και οι τρόποι πληρωμής.
Οι παραδόσεις θα γίνονται από Δευτέρα έως Σάββατο, από τις 7.00 το πρωί έως τις 11.00 το βράδυ, ενώ η πληρωμή είναι εφικτή με όλους τους πιθανούς τρόπους που ισχύουν και στα φυσικά καταστήματα μετρητά, κάρτα, δωροεπιταγές, κουπόνια Ticket Restaurant κ.α.)..

Υπενθυμίζεται ότι στους πρώτους μήνες του 2020, πραγματοποιήθηκε η είσοδος της «Σκλαβενίτης» στο ψηφιακό λιανεμπόριο, μέσω της επένδυσης στο caremarket.gr ενώ η εταιρεία εξυπηρετούσε τις ηλεκτρονικές παραγγελίες της και μέσω της συνεργασίας με την πλατφρόρμα e-food. Η συνεργασία με το e-food για την παραγγελία οnline προϊόντων από την «Σκλαβενίτης» συνεχίζεται κανονικά σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα, Λάρισα, Βόλο και σύντομα και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ