ΣΚΩΘ: Απονομή τιμητικής πλακέτας σε τρία παλαιά μέλη του

Στην απονομή τιμητικής πλακέτας σε τρία διακεκριμένα μέλη του, προχώρησε ο Σύλλογος Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών Θεσσαλονίκης, τηρώντας το καταστατικό του καθήκον και σε ένδειξη αναγνώρισης της πορείας τους στο χώρο του ενεργού κοσμήματος.

Πρόκειται για τους κκ. Μαρία Κ. Μεγαλοκονόμου-Σκιαδοπούλου, Άννα Βιλδιρίδη-Μακρή και Ελευθέριο Μακρή, οι οποίοι κατά τη μακρόχρονη παρουσία τους στο πεδίο της ελληνικής αργυροχρυσοχοΐας, επέδειξαν τις αξίες της συναδελφικότητας και της  αλληλεγγύης.

Ο Πρόεδρος ΣΚΩΘ Πέτρος Καλπακίδης, επιδίδει αναμνηστική πλακέτα στην κ. Μαρία Κ. Μεγαλοκονόμου-Σκιαδοπούλου

Στην εκδήλωση απονομής που πραγματοποιήθηκε προ ημερησίας διατάξεως στην ετήσια τακτική  γενική συνέλευση του Συλλόγου  ο πρόεδρος του ΣΚΩΘ, κ. Πέτρος Καλπακίδης, απευθυνόμενος προς τους τιμηθέντες τόνισε ότι «Η εποχή κατά την οποία δραστηριοποιηθήκατε χαρακτηρίστηκε από μεγάλες και σημαντικές αλλαγές τόσο στον ελλαδικό χώρο όσο και στην πόλη μας. Μέσα στις συνθήκες αυτές κρατήσατε ακέραια τον προσανατολισμό σας, που χαρακτηριζόταν από σύνεση, ήθος και επαγγελματισμό και μέσα από αυτές τις αρετές συμβάλλεται στον να δώσετε ένα συγκριτικό πλεονέκτημα στην αγορά του κοσμήματος».

Ο Πρόεδρος ΣΚΩΘ Πέτρος Καλπακίδης, επιδίδει αναμνηστική πλακέτα στην κ. Άννα Βιλδιρίδου-Μακρή

Στις αντιφωνήσεις του η κ. Μαρία Κ. Μεγαλοκονόμου-Σκιαδοπούλου  αναφέρθηκε στις αξίες του σεβασμού προς τον καταναλωτή και τον συνάδελφο, η κ. Άννα Βιλδιρίδη-Μακρή τόνισε την αξία της ειλικρίνειας και ο κ. Ελευθέριος Μακρής υπογράμμισε την σπουδαιότητα του συναισθήματος της συναδελφικής αλληλεγγύης.

Ο Πρόεδρος ΣΚΩΘ Πέτρος Καλπακίδης, επιδίδει αναμνηστική πλακέτα στον κ. Ελευθέριο Μακρή

Η  εκδήλωση απόδοση τιμής έλαβε χώρα σε αίθουσα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως