Σοβαρά εγκαύματα σε 44χρονη γυναίκα από έκρηξη σκούπας ατμού (βίντεο)

Σοβαρά εγκαύματα σε 44χρονη γυναίκα από έκρηξη σκούπας ατμού (βίντεο)

Από τύχη δεν τραυματίστηκε το ενός έτους παιδί της

Σοβαρά εγκαύματα από καυτό νερό προκάλεσε η έκρηξη  μίας ολοκαίνουργια σκούπα ατμού, σε 44χρονη μητέρα η έκρηξη μιας ολοκαίνουργιας σκούπας ατμού  ενώ το ενός έτους παιδί της βρισκόταν στο δίπλα δωμάτιο
Μάλιστα, όπως αναφέρει η ίδια, στο διπλανό δωμάτιο από την έκρηξη βρισκόταν το ενός έτους παιδί της, το οποίο τρομαγμένο από τον θόρυβο της έκρηξης άρχισε να φωνάζει τρομαγμένο.
 
Όπως δήλωσε στο Mega η 44χρονη, ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποίησε την ηλεκτρική σκούπα ατμού, την οποία είχε πρόσφατα αγοράσει για καλύτερα αποτελέσματα. 
Ύστερα από το πρώτο σοκ η γυναίκα επικοινώνησε με το κατάστημα από το οποίο την προμηθεύτηκε.
«Μου είπαν ότι μπορεί να φταίω κιόλας», αναφέρει η 44χρονη μητέρα. 
 
Οι πρώτες σκέψεις της μητερας – μετά το σοκ – πήγαν στο ενός έτους αγοράκι της, το οποίο από καθαρή τύχη δεν τραυματίστηκε: 
«Για φαντάσου να είχα τον μικρό δίπλα μου. Για φαντάσου να έφευγε κομμάτι, έτσι όπως έσκασε η σκούπα και να με χτύπαγε εμένα στο κεφάλι και να μου το άνοιγε. Και να μου λένε ότι κιόλας έφταιγα εγώ», σημείωσε η γυναίκα στην εκπομπή  «Live News».
 
Από το περιστατικό έχουν περάσει πέντε ημέρες και, σύμφωνα με την παθούσα, κανένας δεν έχει επικοινωνήσει μαζί της, ούτε από το κατάστημα, από το οποίο την αγόρασε, ούτε από την εταιρεία κατασκευής της σκούπας.
 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως