{ Τελευταία νέα }

Σοκ προκαλεί η είδηση της έξωσης σε οικογένεια στην Ξάνθη επειδή έχει αυτιστικό παιδί

 

Κατηγορίες: Κοινωνία

Σοκ προκαλεί η είδηση της έξωσης σε οικογένεια στην Ξάνθη επειδή έχει αυτιστικό παιδίΣοκ προκαλεί η είδηση της έξωσης σε οικογένεια στην Ξάνθη επειδή έχει αυτιστικό παιδί

Πλήθος αντιδράσεων έχει προκαλέσει η ανάρτηση ενός πατέρα παιδιού με αυτισμό στο facebook ο οποίος καταγγέλει ότι η οικογένεια του οδηγείται σε έξωση εξαιτίας του αυτιστικού παιδί του.
Όπως αναφέρει ο ίδιος, ζει στα Πηγάδια με την οικογένειά του και μετά από διαμαρτυρίες ορισμένων κατοίκων, που αφορούσαν το παιδί του που πάσχει από αυτισμό, οι ιδιοκτήτες της μονοκατοικίας που μισθώνει του ζήτησαν να φύγει από το σπίτι "επειδή το παιδί του ενοχλεί την γειτονιά", όπως τονίζει σχετικά.
 
Πρόκειται για καταγγελία που προκάλεσε, πλήθος αντιδράσεων και αρνητικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους χρήστες μάλιστα να κοινοποιούν μαζικά την καταγγελία και να ζητούν να βρεθεί μια λύση.
Παρά τις αντιδράσεις και τις διαστάσεις που έχει λάβει το θέμα μέχρι στιγμής δεν υπήρξε κάποια απάντηση στην καταγγελία, η οποία κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
 
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ