Σωματείο DJs Θεσσαλονίκης για τα νέα μέτρα: «Mην παίζετε με την επιβίωση μας!»

Σωματείο Δισκοθετών Θεσσαλονίκης

Την έντονη ανησυχία του για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για τον περιορισμό της εξάπλωσης της μετάλλαξης του κορωνοϊού «Όμικρον», εξέφρασαν με ανακοίνωσή του το Σωματείο Δισκοθετών Θεσσαλονίκης.

Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων, το σωματείο διατυπώνει τις ανησυχίες του σχετικά με τα νέα μέτρα εφιστώντας τον κίνδυνο να μείνουν πολλοί επαγγελματίες DJs εκτός δουλειάς ιδιαίτερα εάν τεθεί σε ισχύ μειωμένο ωράριο λειτουργίας στα καταστήματα εστίασης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λαμβάνοντας υπ όψιν τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν στις 23/12/2021 από τον Υπουργό Υγείας κ. Πλεύρη, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ανησυχίες μας για τις πιθανές συνέπειες που μπορεί να φέρουν αυτά στην εργασία μας και κατ’ επέκταση στις ζωές μας.

Δεν πρόκειται να δεχτούμε να βρεθούμε άμεσα ή έμμεσα άνεργοι – ειδικά με αφορμή τις διαφαινόμενες αλλαγές στο ωράριο καταστημάτων εστίασης και τις συνέπειές τους στο επάγγελμά μας, το οποίο έχει μια ιδιαιτερότητα όσον αφορά τις ώρες εργασίας σε σχέση με τα υπόλοιπα του κλάδου, μιας και είναι σχεδόν αποκλειστικά νυχτερινό – χωρίς ενδεχόμενο αποζημιώσεων (όπως είχε συμβεί για ένα χρονικό διάστημα στα τέλη του περασμένου Σεπτέμβρη). Κάτι τέτοιο θα μας βρει ξεκάθαρα απέναντι σας και δεν θα υπάρξει καμία ανοχή μιας και από το επάγγελμα αυτό βιοποριζόμαστε εμείς και οικογένειές μας.

Εμείς, ως σωματείο DJ’s Θεσσαλονίκης, είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι της εστίασης και κάθε μέτρο που λαμβάνετε γι’αυτήν, φυσικά μας αφορά και μας επηρεάζει άμεσα… μην παίζετε λοιπόν με την επιβίωση μας!

Αναμένουμε τις αποφάσεις σας για τα μέτρα που θα ισχύσουν από το νέο έτος, παρακολουθώντας πάντα τις υγειονομικές εξελίξεις και με γνώμονα το καλό της δημόσιας υγείας.»

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως