Μυστήριος ανδρας με καπελο καπνιζει

Σπαρτιάτες: Επίθεση 11 βουλευτών στον πρόεδρο τους Βασίλη Στίγκα

Επίθεση στον πρόεδρο των “Σπαρτιατών“, Βασίλη Στίγκα, εξαπέλυσαν έντεκα βουλευτές του κόμματος, με κοινή γραπτή δήλωσή τους. Ο πρόεδρος του κόμματος των Σπαρτιατών τους κατηγόρησε, μεταξύ άλλων, ότι είναι καθοδηγούμενοι από εξωκοινοβουλευτικά κέντρα που παραπέμπουν σε Greek Mafia και Δον Κορλεόνε,


«Σπαρτιατες» Διαγραφή τριών βουλευτών


“Όποιος αναφέρεται σε τακτικές μαφιόζων είναι γιατί τις γνωρίζει και τις εφαρμόζει ο ίδιος. Η σημερινή παράσταση Στίγκα στην Ολομέλεια της Βουλής, είχε σκηνοθετηθεί από την κυβέρνηση, τον οποίο χρησιμοποίησε ως πιόνι”, τονίζουν στην δήλωσή τους τους οι βουλευτές του κόμματος, ενώ σημειώνουν:”Οι αισχρές και συκοφαντικές δηλώσεις του σε βάρος εκλεγμένων βουλευτών, προσβάλλουν πρωτίστως τους 250.000 ψηφοφόρους μας πού είναι οι μόνοι στους οποίους λογοδοτούμε. Γιατί φοβάται το συνέδριο του κόμματος και τις ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες ο Στίγκας; Γιατί γνωρίζει ότι είναι ο μόνος που έχει λειτουργήσει και λειτουργεί εξωθεσμικά και παράνομα, παραβιάζοντας το καταστατικό, μη στελεχώνοντας όργανα άσκησης ελέγχου του και παρακωλύοντας το άνοιγμα του κόμματος στη βάση που το έφερε στη Βουλή”.

Παράλληλα, αναφέρουν ότι “η κοινοβουλευτική ομάδα “ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ” ανοίγει το κόμμα στην κοινωνία, με περιοδείες και προσυνεδριακές συνδιασκέψεις μας σε όλη την επικράτεια για μία ισχυρή αντιπολίτευση, μέσα στη βουλή και σε όλη την Ελλάδα”.

Την δήλωση υπογράφουν οι βουλευτές:

  • Ιωάννης Δημητροκάλης
  • Ιωάννης Κόντης
  • Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς
  • Κωνσταντίνος Φλώρος
  • Γεώργιος Μανούσος
  • Πέτρος Δημητριάδης
  • Διονύσιος Βαλτογιάννης
  • Αθανάσιος Χαλκιάς
  • Γεώργιος Ασπιώτης
  • Αλέξανδρος Ζερβέας
  • Μιχάλης Γαυγιωτάκης

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023 / φωτογραφία αρχείο Depositphotos

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως