Site icon Cityportal.gr

Σπουδές & Επαγγέλματα του Μέλλοντος: Από τις Πανελλαδικές σε Καινοτόμες Εξειδικεύσεις του 2030

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ, με βασικό του χαρακτηριστικό τη μαθητοκεντρική φιλοσοφία, ανέκαθεν επιδιώκει την παροχή ποιοτικών, καινοτόμων και εξειδικευμένων υπηρεσιών στον τομέα της εκπαίδευσης αλλά και τη στήριξη των μαθητών σε κάθε πεδίο δράσης τους. Έτσι λοιπόν βρίσκεται στο πλευρό των μαθητών και στην προσπάθεια χάραξης της μελλοντικής  επαγγελματικής τους πορείας.

Τα Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ έχοντας υπόψη τις συνεχείς αλλαγές στην «Αγορά Εργασίας» και την καταλυτική επίδραση της τεχνολογίας στο επαγγελματικό πεδίο, που καθιστούν αναγκαία την έγκυρη, επίκαιρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση των μαθητών, διοργανώνουν διαδικτυακό σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε συνεργασία με την έμπειρη & καταξιωμένη επιστημονική ομάδα της EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας. Η πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση απευθύνεται σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς με στόχο να ενημερωθούν για τις επιστημονικές εξελίξεις και τα νέα δεδομένα στην αγορά εργασίας, καθώς και για τη δυνατότητα σύνδεσης των σπουδών με καινοτόμες εξειδικεύσεις. Στο σεμινάριο, θα αναπτυχθούν οι παρακάτω θεματικές ενότητες :

Οι μαθητές, οι οικογένειές τους αλλά και όλοι οι συμμετέχοντες , θα λάβουν πληροφορίες για όλα τα κρίσιμα θέματα που αφορούν την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και το επαγγελματικό σκηνικό του μέλλοντος σε εθνική και παγκόσμια κλίμακα. Οι παρουσιάσεις των εισηγητών αποτελούν αντικείμενο εξειδικευμένων μελετών της EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας και προορίζονται αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη εκδήλωση!

Συμμετέχοντες εισηγητές :

 

Το WEBINAR Eπαγελματικού Προσανατολισμού θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά τη Μ. Δευτέρα 18.4.2022, 19.00 και μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά από οποιαδήποτε συσκευή επιθυμείτε.

                         

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ

Σχεδιάζουμε μαζί το επαγγελματικό σου μέλλον!


Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ 

Πρότυπα Εκπαιδευτήρια στα πιο κεντρικά και κομβικά σημεία της πόλης

 

 

Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ

Τα Καλύτερα Φροντιστήρια…δίπλα σου!

www.baharakis.gr

 

 

 

Διαβάστε επίσης: Εκδόσεις ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ: 60 χρόνια… θεσμός στο εκπαιδευτικό βιβλίο

Exit mobile version