Σπύρος Παπαδόπουλος

Σπύρος Παπαδόπουλος: Να ερωτευτώ ναι, αλλά κλειδιά του σπιτιού δεν δίνω

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος  στην εκπομπή «Στούντιο 4», που έκανε πρεμιέρα στην ΕΡΤ μεταξύ των άλλων μίλησε για τον έρωτα και το ενδεχόμενο να ερωτευτεί ξανά, αλλά και στο τι σημαίνει αυτό.

«Νόμιζα ότι είμαι φανατικός εναντίον του γάμου και τελικά, έκανα δύο. Δεν έγινα υπέρ βέβαια, απλώς απολαμβάνω πια τη ζωή μου πιο πολύ. Απολαμβάνω να ζω μόνος μου, διαβάζω πολύ, όταν κουράζομαι παίζω λίγο μπουζούκι. Βλέπω τους φίλους μου σχεδόν καθημερινά το βραδάκι», ανέφερε.

Στο ενδεχόμενο να ερωτευόταν ξανά και κάτω από ποιες συνθήκες θα γινόταν αυτό απάντησε: 

«Πολύ δύσκολο να ερωτευτώ τώρα. Όταν φθάσετε στην ηλικία μου θα το καταλάβετε. Δεν ξέρω πως γίνεται, γίνεται μόνο του. Έχω γίνει τρομερά δύσκολος. Πολύ δύσκολος! Πρέπει η άλλη να είναι ο ουρανός με τ’ άστρα μαζί. Σε εμένα θα πέσει; Δεν το αποκλείω βέβαια, αλλά δεν το ψάχνω καθόλου.

Στο τι σημαίνει έγινε πολύ δύσκολος απάντησε:

Για να με συγκινήσει ο άλλος, ούτε εγώ δεν ξέρω τι πρέπει να έχει.

Στην ερώτηση γιατί το λέει αυτό, αν άλλαξε ο ίδιος, ο ηθοποιός είπε:

Σιγά – σιγά, προοδευτικά και ύπουλα έγινε αυτό. Πριν μερικά χρόνια, έβλεπα μια πολύ ωραία κοπέλα κι έλεγα “έστω και λίγο να λέει, θα έχουμε θέμα”. Τώρα βλέπω μια ωραία κοπέλα που λέει και ψάχνω και κάτι άλλο, δεν ξέρω ούτε εγώ τι. Είναι 3-4 χρόνια που είμαι έτσι», εξήγησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ενώ πρόσθεσε: «Να ερωτευτώ ναι, αλλά κλειδιά του σπιτιού μου δεν δίνω. Αυτά τελειώσανε».

Δείτε το βίντεο

Σούπερ Κική: «Άφησα ό,τι πολυτιμότερο είχα φτιάξει»