Ο Στ. Αγγελούδης στην πλ. Ναυαρίνου

Στ. Αγγελούδης για πλ. Ναυαρίνου: «Εικόνες παρακμής και εγκατάλειψης»

Την πλατεία Ναυαρίνου επισκέφτηκε σήμερα Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023 ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της παράταξης «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη», Στέλιος Αγγελούδης και συνομίλησε με καταστηματάρχες και κατοίκους του κέντρου.

Η ανάρτηση του Στέλιου Αγγελούδη:

«Πλατεία Ναυαρίνου: Εικόνες παρακμής και εγκατάλειψης στην καρδιά της πόλης.

Τα χρόνια περνούν και οι υποσχέσεις έμειναν στα λόγια. Πριν 14 μήνες ο δήμαρχος της πόλης διαφήμιζε την υπογραφή της σύμβασης για την ανάπλαση του άξονα της Δημητρίου Γούναρη. Έκανε μάλιστα λόγο για «μια ακόμη γειτονιά της Θεσσαλονίκης που αναβαθμίζεται, για μια Θεσσαλονίκη που αλλάζει και βελτιώνεται».

Δυστυχώς, η πραγματικότητα έρχεται να διαψεύσει ένα ακόμη επικοινωνιακό πυροτέχνημα του δημάρχου.

Ένα χρόνο μετά εισέπραξα την -απόλυτα δικαιολογημένη- αγανάκτηση καταστηματαρχών και κατοίκων που βιώνουν στην καθημερινότητα τους την απόλυτη εγκατάλειψη του πεζόδρομου.

Η εικόνα της πλατείας Ναυαρίνου στην καρδιά της Θεσσαλονίκης προσβάλει την πόλη, προσβάλει τη λογική, λειτουργεί απωθητικά για το εμπόριο και τον τουρισμό.

Δεσμεύτηκα στους συμπολίτες μας πως το επόμενο χρονικό διάστημα θα βρεθώ και πάλι κοντά τους, με συγκεκριμένες προτάσεις, οι οποίες θα γίνουν πράξη, δεν θα μείνουν στα χαρτιά. Θέλουμε την ευκαιρία να αποδείξουμε πως κρατάμε το λόγο μας.

Πολιτική σημαίνει συνέπεια και αξιοπιστία, όχι επικοινωνία και μακέτες.»


Ελλάδα 9 Μαρτίου 2023

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως