{ Τελευταία νέα }

Στα αζήτητα στο Ντεπώ ...το καράβι που στόλιζε τον Χώρο μπροστά από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Στα αζήτητα στο Ντεπώ ...το καράβι που στόλιζε τον Χώρο μπροστά από το Δημαρχείο ΘεσσαλονίκηςΉταν από τις πρώτες αποφάσεις του νέου δημάρχου Θεσσαλονίκης. Με εντολή του, το καράβι απομακρύνθηκε

Το καράβι που άλλοτε είχε την τιμητική του θέση, μπροστά από το Δημαρχείο, στολισμένο ως αναπόσπαστο τμήμα του Χριστουγεννιάτικου ντεκόρ της πόλης, φέτος μετά από απόφαση του δημάρχου κ.Ζέρβα απομακρύνθηκε.
 
Ο δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, με την ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη, Ανδρέας Κουράκης, βρήκε το καραβάκι παρατημένο και δεν το άφησε ασχολίαστο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Πρότεινε δε, να τοποθετηθεί στη συμβολή των οδών Γ. Παπανδρέου και Μαρία Κάλλας.
Ακολουθεί η ανάρτηση του πρώην αντιδημάρχου κ. Κουράκη:
Ηταν ένα μικρό καράβι....
Ήταν από τις πρώτες αποφάσεις του νέου δημάρχου Θεσσαλονικης. Με εντολή του, το καράβι που είχε στηθεί στο κάτω μέρος της πλατείας ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ στο πλαίσιο του Χριστουγεννιάτικου στολισμού το 2016 και στη συνέχεια μεταφέρθηκε έξω από το δημαρχείο της πόλης, απομακρύνθηκε από το δημαρχείο για αποθήκευση σε άλλο σημείο.
Το βρήκα παρατημένο στον αύλειο χώρο του ΝΤΕΠΩ, από όπου και η φωτογραφία.
Ανεξάρτητα από τις αισθητικές προτιμήσεις της νέας δημοτικής αρχής, το καράβι είναι μέρος της ελληνικής παράδοσης να στολίζεται τα Χριστούγεννα.
Καλό θα ήταν λοιπόν, χωρίς μεμψιμοιρίες, να τοποθετηθεί σε περίοπτο χώρο κοντά στη θάλασσα, να στολιστεί όπως του πρέπει και να συμβάλλει στον στολισμό και τη λαμπρότητα της Θεσσαλονικης τις γιορτινές αυτές μέρες.
Προτείνω να τοποθετηθεί στη συμβολή των οδών Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και Μ.ΚΑΛΛΑΣ. 

 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ