Ο 40χρονος Θύμιος

Στα χέρια του εισαγγελέα η υπόθεση του εξαφανισμένου Θύμιου

Έντονη είναι αγωνία για τον εξαφανισμένο 39χρονο Θύμιο Μπουγά από τον Πύργο, ο οποίος είχε πέσει θύμα άγριου bullying από τραμπούκους της περιοχής όπου διέμενε.

Ο Θύμιος αγνοείται από τις 4 Μαΐου, συμπληρώνοντας 11 ημέρες από τότε που έχει να δώσει σημεία ζωής.

Κλιμάκια της ΕΜΑΚ που πήγαν στην Πάτρα χτενίζουν την περιοχή. Έχει επιστρατευθεί και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος. Όμως ακόμη δεν έχει βρεθεί ούτε ίχνος του ανθρώπου που έπεσε θύμα βίας από τους νταήδες της πλατείας αλλά και της αδιαφορίας του κρατικού μηχανισμού.

Οι Αρχές ταυτοποίησαν τα συνολικά 11 άτομα που άσκησαν bullying στον Θύμιο και είναι από 17 έως 21 ετών. Παράλληλα, η αστυνομία γνωρίζει ποια είναι τα δύο αυτοκίνητα και οι δύο μηχανές που ήταν έξω από το σπίτι στο επίμαχο βίντεο. Η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή 2 ατόμων που στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερα, ενώ το προανακριτικό υλικό που υπάρχει θα σταλεί στον εισαγγελέα.

Η ιστορία του Θύμιου, που ζει με το πενιχρό αναπηρικό επίδομα των 628 ευρώ το δίμηνο, που χρησιμοποιεί ειδικό μηχάνημα για να μπορέσει να τραφεί και να μιλήσει, έχει σηκώσει ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης με γιατρούς και εθελοντές ακόμη και από την Αμερική να έρχονται σε επικοινωνία με φορείς και οργανώσεις με στόχο να βοηθήσουν.

Διαβάστε σχετικά:

Πύργος: Βίντεο – ντοκουμέντο με το bullying στον εξαφανισμένο Θύμιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως