Στα γραφεία του ΑΣ Άρης ο Γιώργος Ορφανός. Συναντήθηκε με τη διοίκηση του Αθλητικού Συλλόγου

Στα γραφεία του ΑΣ Άρης ο Γιώργος Ορφανός. Συναντήθηκε με τη διοίκηση του Αθλητικού Συλλόγου

Συνάντηση με τη διοίκηση του Αθλητικού Συλλόγου Άρης είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον», Γιώργος Ορφανός, στα γραφεία του συλλόγου.
 
Ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Γιάννης Ψηφίδης, ενημέρωσε τον Γιώργο Ορφανό για τις δράσεις στα αθλητικά τμήματα του ερασιτέχνη Άρη και όπως ανέφερε, έχει παρουσία σε 19 αθλήματα, διατηρεί 38 αθλητικά τμήματα και διαθέτει 2.500 αθλητές.
Παράλληλα, είπε στον Γιώργο Ορφανό ότι λόγω των πολλών δράσεων του συλλόγου, παρουσιάζονται διάφορες οικονομικές δυσκολίες και τόνισε ότι κάθε ερασιτεχνικός αθλητικός σύλλογος επιτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό κοινωνικό έργο. Ο Γιάννης Ψηφίδης υποστήριξε ακόμα ότι ο ΑΣ Άρης αντιμετωπίζει πρόβλημα με την έλλειψη γηπέδων κυρίως στα ομαδικά αθλήματα και σημείωσε ότι χρήζουν ανάγκη επισκευής και συντήρησης οι αθλητικοί χώροι κάτω από τη θύρα 3 του γηπέδου «Κλεάνθης Βικελίδης».
 
«Γιώργο Ορφανέ προέρχεσαι από τον αθλητικό χώρο, τον οποίο γνωρίζεις καλύτερα από όλους. Έχεις αποδείξει ποιος είσαι και το έργο σου κι ευχόμαστε ολόψυχα να έχουμε ένα δήμαρχο, που να μας καταλαβαίνει. Θέλουμε να είσαι δίκαιος. Η Πολιτεία πρέπει να βοηθάει τους συλλόγους και ο δήμος μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτό», υπογράμμισε ο κ. Ψηφίδης.
 
Από την πλευρά του ο Γιώργος Ορφανός ανέφερε ότι για πολλά χρόνια μελετά τα ερασιτεχνικά αθλήματα, με αποτέλεσμα να γνωρίζει καλά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.
«Ως υφυπουργός Αθλητισμού και πάντοτε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου υποστήριζα τα ερασιτεχνικά σωματεία που παρήγαγαν έργο και ο Άρης είναι μία από τις κορυφαίες στον τομέα αυτό ομάδες. Έχω εκτιμήσει το ρόλο που παίζετε στη διάπλαση της νέας γενιάς. Ασκώντας τα καθήκοντά μου στο υπουργείο έκανα 1.500 αθλητικά έργα, ανάλογα με τις δράσεις που γίνονταν σε κάθε περιοχή», είπε ο Γιώργος Ορφανός.
 
Ο ίδιος σημείωσε ότι μεταξύ των αθλητικών έργων που προχώρησε, περιλαμβάνεται και η καινούργια κερκίδα στο γήπεδο του Άρη, που περιελάμβανε κολυμβητήριο, αίθουσα γυμναστικής και ειδικούς χώρους VIP. Το ίδιο συνέβη με τα έργα στο «Αλεξάνδρειο Μέλαθρο» (Παλέ Ντε Σπορ), τα οποία ολοκληρώθηκαν τάχιστα.
«Αντιλαμβάνομαι τη λειτουργία που έχετε, πιστεύω στο έργο που επιτελείτε και θα είμαι σύμμαχός σας», σημείωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως