Οι ιδιοκτήτες του, ο Νίκος και η Μιράντα Γκιούρα, είναι απόλυτα αφιερωμένοι στο εστιατόριό τους και διατηρούν τα πάντα καθαρά και περιποιημένα. Ο Νίκος έχει αναλάβει τη διαχείριση και το σέρβις, ενώ η Μιράντα είναι αρχηγός στην κουζίνα. Χρησιμοποιεί πρώτες ύλες μόνο από την περιοχή και τη χερσόνησο του Αγίου Ορους και από τα χέρια της προκύπτουν μοναδικά πιάτα.
Δοκιμάστε οπωσδήποτε το λεμονάτο ψάρι – μια αγιορείτικη συνταγή που φτιάχνεται με μπακαλιάρο, ροφό ή μαγιάτικο και πατάτες – το μυδοπίλαφο με θαλασσινά, την «άπαιχτη» γαριδομακαρονάδα και την παντρεμένη σαρδέλα, ενώ για την όρεξη προτείνω ψητή μελιτζάνα με κρίταμο και βότανα από το Αγιον Ορος.
Στον χώρο του εστιατορίου υπάρχει επισκέψιμη κάβα που περιλαμβάνει ελληνικές κυρίως ετικέτες, με προτίμηση στο Κτήμα Τέχνη Οίνου. Τα παιδιά θα χαρούν ιδιαίτερα τόσο με την παιδική χαρά όσο και με το κλασικό αγαπημένο τους φαγητό, μπιφτέκι με πατάτες!
Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε