Site icon Cityportal.gr

Stand up comedy ONELINEΡΑΙΔΕΣ στο Block 33

Stand up comedy ONELINEΡΑΙΔΕΣ στο Block 33

Onelineράιδες στο Block 33, την Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 στις 10:30 μ.μ.
Aristotelis Rigas, Angelos Spiliopoulos, Paris Mitakos, Apollon Garpozis & Στέφανος Ζεν.

Τα “one liner” αστεία είναι αστεία της πιο σύντομης μορφής. Συνήθως χωράνε σε μια ή δυο προτάσεις, σε μια γραμμή, και έχουν ό,τι χρειάζεται για να λειτουργήσει ένα αστείο. Παραπλάνηση, έκπληξη και γέλιο!

Είναι τα γνωστά σε όλους “λογοπαίγνια” που μπαίνουν στη ζωή μας όταν είμαστε δέκα χρονών και σε μερικές περιπτώσεις, μένουν για πάντα!

Ελάτε να δείτε μια μοναδική παράσταση, από τέσσερεις σπεσιαλίστες του είδους, τέσσερις νεράιδες, μετρ των σύντομων αστείων, τέσσερα μυθικά πλάσματα που σκορπούν το γέλιο, τις “one linerάιδες”!

Μιάμιση ώρα καταιγιστικών λογοπαιγνίων και ισοπεδωτικών “punch line”, κάθε δέκα δευτερόλεπτα!

Τίποτα μετά από αυτό δεν θα είναι το ίδιο!

Αριστοτέλης Ρήγας
Ο Αριστοτέλης Ρήγας, νικητής του 2ου Φεστιβάλ stand up comedy (1ο βραβείο Κριτικής Επιτροπής και Κοινού), ένας από τα εξέχοντα μέλη της εγχώριας σκηνής Standup Comedy με εκατοντάδες παραστάσεις στο ενεργητικό του σε όλη την Ελλάδα από την Αλεξανδρούπολη και την Κέρκυρα μέχρι την Κρήτη.
Εχει δυο σόλο παραστάσεις στο ενεργητικό του (“musicomedy”- 2016 και “τουρλού” – 2018) και συμμετοχές, ενδεικτικά στο athens comedy festival (2016, 2017, 2018) thessaloniki comedy festival (2018), bob theater festival (2016), standup for u (2014, 2015, 2016, 2017, 2018) v for vrana (2018) κ.α.

 Άγγελος Σπηλιόπουλος
Ο Άγγελος Σπηλιόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987. Με το Stand up ασχολείται από τον Δεκέμβριο του 2013 όταν αποφοίτησε από σεμινάρια Stand up Comedy του Γιώργου Χατζηπαύλου και του Λάμπρου Φισφή. Γράφει και λέει one-liners (σύντομα αστεία), παιχνίδια με λέξεις, και παρατηρήσεις σε ένα σύμπαν που φτιάχνεται και αποσυντίθεται κάθε 10 δευτερόλεπτα. Τον Μάιο του 2017 και του 2018 συμμετείχε στην παράσταση Stand up for U, που γίνεται κάθε χρόνο για την Unicef, όπως και στο Athens Comedy Festival στην παράσταση “Λογοπαίγνια Fright Night”.
Από το φθινόπωρο του 2018 παρουσιάζει σε όλη την Ελλάδα την σόλο παράσταση του “Το Φιλέτο της Αγοράς”

Πάρις Ρούπος
Γεννήθηκε τον τσερνομπιλικό Απρίλη του 1986 στη Λάρισα και μεγάλωσε εκεί με αταξίες και ιδανικά. Ιδανικά θα μπορούσε να είναι τερατογένεση.
Σπούδασε γραφιστική στο ΤΕΙ Αθήνας και κάνει τον γραφίστα και τον stand-up κωμικό, στην Αθήνα και στην επαρχία.
Έχει εμφανιστεί σε παραστάσεις στο Gazi Comedy Club (Θέατρο 104), στην Αθηναϊδα, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και σταθερά σε διάφορα μπαρ και καφέ της πόλης, μαζί με γνωστούς κωμικούς του χώρου.
Eίναι ο νικητής του 4ου Φεστιβάλ Stand-Up Comedy που διοργανώθηκε στην Αρχιτεκτονική τον Δεκέμβριο του 2014.
Βαδίζει σε σκοτεινά κωμικά μονοπάτια με λάσπες, είναι φεταχιστής, τρέφεται με χυλόπιτες, μοσχαρίσιο κιμά και καταδικάζει τους vegans από όπου κι αν προέρχονται.
Δεν πωλείται στα καταστήματα.

Απόλλων Roach
Ο Απόλλων Roach (γιός του Ιωάννη Roach) γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990. Μικρός έπεσε στο τεράστιο bong και απέκτησε υπερδυνάμεις, μάλλον. Σπούδασε διάφορα καλλιτεχνικά και αφού κατάλαβε πως δεν θα βγάλει λεφτά άρχισε το stand up το 2013. Σήμερα παραμένει φτωχός στην Αθήνα.

BLOCK 33
26ης Οκτωβρίου 33, 54627 Θεσσαλονίκη
Παρασκευή 25 Ιανουαρίου
Εναρξη στις 22:30
Εισιτήριο: 8 ευρώ
Μετά την αγορά εισιτηρίου καλέστε για κράτηση στο 2310 533533
Προπώληση σε
Σάρωθρον
Viva.gr
Seven

Και στα φυσικά συνεργαζόμενα σημεία: WIND, EKO, BP, SHELL, MY MARKET
Mε την πληρωμή σας, παραλαμβάνετε το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο, το οποίο είτε αποτελεί και το νόμιμο εισιτήριο εισόδου σας στο χώρο του θεάματος είτε ανταλλάσσεται στην είσοδο του χώρου με το νόμιμο εισιτήριό σας.

Exit mobile version