ΕΛ.ΑΣ

Σταυρούπολη: IX κατέληξε σε πάρκινγκ μετά από καταδίωξη - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Tρεις νεαροί αφαίρεσαν προϊόντα από σούπερ μάρκετ στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης και στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν, μετά από καταδίωξη, κατέληξαν σε πάρκινγκ.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Στην αυτόφωρη σύλληψη τριών νεαρών ημεδαπών προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, απογευματινές ώρες χθες, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν προϊόντα που είχαν αφαιρεθεί από σούπερ μάρκετ περιφερειακά της Θεσσαλονίκης.

Νωρίτερα, οι νεαροί εντοπίστηκαν να κινούνται με όχημα σε παράδρομο της Περιφερειακής Οδού και να παραβιάζουν ερυθρό σηματοδότη. Αγνόησαν φωτεινά και ηχητικά σήματα αστυνομικών για διενέργεια ελέγχου και ανέπτυξαν ταχύτητα διενεργώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Προκειμένου να διαφύγουν, προσέκρουσαν σε αστυνομικό όχημα, πλην όμως χάθηκε ο έλεγχος του αυτοκινήτου, το οποίο κατέπεσε σε υπαίθριο πάρκινγκ με υψομετρική διαφορά από το επίπεδο της ασφάλτου, στην περιοχή της Σταυρούπολης.

Κλήθηκε σταθμός του ΕΚΑΒ για ενδεχόμενη συνδρομή, κατά την άφιξη του οποίου δηλώθηκε από τους νεαρούς ότι είναι καλά στην υγεία τους, χωρίς να χρειάζονται ιατρική βοήθεια.

Σε έρευνα του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν προϊόντα που είχαν αφαιρεθεί από σούπερ μάρκετ περιοχής της ανατολικής Θεσσαλονίκης, τα οποία και αποδόθηκαν στη Διευθύντρια του καταστήματος.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Διαβάστε σχετικά

Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή καταδίωξη και σύλληψη τριών ατόμων στη Σταυρούπολη