Στη Μέρα με τα Χρώματα, μπορείς να παντρευτείς!

Στη Μέρα με τα Χρώματα, μπορείς να παντρευτείς!

Τι Λας Βέγκας, τι Καλαμαριά! Ο γάμος σου διαρκεί για όσο θες, μια ώρα, μια μέρα ή και για πάντα!

Η Μέρα με τα Χρώματα δεν είναι απλώς μια πολύχρωμη μέρα! Είναι μια μέρα εμπειριών που δεν θα ζήσεις ξανά, τουλάχιστον μέχρι την επόμενη ΜΜΤΧ! Ανάμεσα στα απίστευτα που θα συμβούν, έχει καθιερωθεί εδώ και πολλά χρόνια η πιο γλυκιά στιγμή, αυτής των γάμων!

Αν δεν έχεις πάει στο Λας Βέγκας να σε παντρέψει ο Έλβις, θα σου συμβεί στη Μέρα με τα Χρώματα! Ο Δήμαρχος Χρωμάτων είναι εκεί διαβάζοντας ένα κείμενο αγάπης, ομοψυχίας, ενότητας και σε δένει…  με τους δεσμούς των χρωμάτων και δίνετε το φιλί της αγάπης!

Θυμήσου! Πες τους φίλους σου να σε φωτογραφίσουν όταν θα παντρεύεσαι, γιατί αυτή η στιγμή… πρέπει να μείνει στο χρόνο!

Παντρέψου τον καλύτερό σου φίλο, το αγόρι ή το κορίτσι σου, ακόμη και το σκύλο σου!  Ο γάμος σου διαρκεί για όσο θες, μια ώρα, μια μέρα ή και για πάντα! Στη Μέρα με τα Χρώματα, όλα γίνονται!

Συναυλίες, DJs, fire shows, paintball, χορευτικά, τελετές γάμου, bodypainting, το γιγάντιο μαξιλάρι funbag, κανόνια με καπνούς θα είναι μόνο μερικά από όσα θα ζήσει το κοινό!

Αλήθεια ξερεις ποια είναι 

ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018
Aπό τις 11 το πρωί
Η Μέρα με τα Χρώματα 7 στo γήπεδο Α.Ε.Ν Κρήνης

 
Χόλι – ποια είναι η πραγματική γιορτή των χρωμάτων

 

Η γιορτή των χρωμάτων, γνωστή ως Χόλι, αλλά και ως Ντχούλι στα σανσκριτικά, είναι μια ινδουιστική θρησκευτική τελετή που γιορτάζεται στην Ινδία, το Μπαγκλαντές, το Πακιστάν και το Νεπάλ. Διαβάστε το μύθο Χόλι: Η γιορτή των χρωμάτων

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως