Στη Θεσσαλονίκη το Brokerage Event του ευρωπαϊκού έργου BLUE_BOOST

Στη Θεσσαλονίκη το Brokerage Event του ευρωπαϊκού έργου BLUE_BOOST

Το Brokerage Event του ευρωπαϊκού έργου BLUE_BOOST πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη στις 5 Ιουνίου στο ξενοδοχείο “Mediterranean Palace” από τις 09.00-18.00 και αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία επιχειρηματικής δικτύωσης – διαμεσολάβησης στον τομέα της Γαλάζιας Ανάπτυξης.
 
Ειδικότερα, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, προσκαλεί Πολύ Μικρές-Μικρομεσαίες (ΠΜΜΕ) και Νεοφυείς Επιχειρήσεις (Start-Up) της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΚΜ), που δραστηριοποιούνται σε επιλεγμένους τομείς της Γαλάζιας Ανάπτυξης (αλιεία, υδατοκαλλιέργειες και σχετικές δραστηριότητες, όπως μεταποίηση – εμπορία ψαριών, κατασκευή διχτυών κ.α.), καθώς επίσης φορείς κι επιχειρήσεις που μπορούν να λειτουργήσουν ως Πάροχοι Τεχνογνωσίας προς τις παραπάνω ΠΜΜΕ / Start-Up, να συμμετάσχουν δωρεάν, στο Brokerage Event.
 
Στην εκδήλωση αναμένεται να συμμετάσχουν τουλάχιστον 50 εκπρόσωποι α) ΠΜΜΕ / Start-Up των παραπάνω τομέων της Γαλάζιας Ανάπτυξης, από όλες τις πιλοτικές περιοχές του έργου BLUE_BOOST, από την Κροατία, Ιταλία, Ελλάδα και Αλβανία και β) δυνητικών Παρόχων Τεχνογνωσίας προς αυτές (Ερευνητικοί Φορείς, Εξειδικευμένες Επιχειρήσεις, Νέοι Μη Θεσμικοί Φορείς Καινοτομίας όπως fab labs, maker spaces κλπ), από τις παραπάνω κι ενδεχομένως και άλλες περιοχές του Προγράμματος Αδριατικής – Ιονίου “ADRION”.
 
Σκοπός του Brokerage Event είναι να προωθήσει τη συνεργασία ανάμεσα σε επιχειρήσεις και Παρόχους Τεχνογνωσίας, για την υποβολή προτάσεων στο πλαίσιο της τρέχουσας Πρόσκλησης Υποβολής Προτάσεων Καινοτόμων Σχεδίων, για τη διεκδίκηση χρηματοδότησης, μέσω Κουπονιών Καινοτομίας, ύψους ως 10.000 έκαστο
 
Επιπλέον, το Brokerage Event επιδιώκει γενικότερα να προωθήσει τη δικτύωση και συνεργασία ανάμεσα στις συμμετέχουσες επιχειρήσεις (π.χ. εμπορική), καθώς επίσης ανάμεσα στους συμμετέχοντες Παρόχους Τεχνογνωσίας (π.χ. ερευνητική), πέραν του παραπάνω πιλοτικού.
 
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το έργο BLUE_BOOST, να παρουσιάσουν τις δραστηριότητές τους και να πραγματοποιήσουν κατ ιδίαν συναντήσεις, στην αγγλική γλώσσα. 
Το πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης και η σχετική αίτηση συμμετοχής διατίθεται στο δικτυακό τόπο του ΕΒΕΘ www.ebeth.gr (Ενότητα Σημαντικά Θέματα)
 
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν συμπληρωμένη την αίτηση συμμετοχής τους στο e-mail: emmanouilidis@ebeth.gr
μέχρι την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019. 
 
Για περισσότερες πληροφορίες για το έργο BLUE_BOOST, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στον παραπάνω δικτυακό τόπο του ΕΒΕΘ, στο δικτυακό τόπο του έργου https://blueboost.adrioninterreg.eu  καθώς επίσης να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Μελετών & Έρευνας του ΕΒΕΘ, στα τηλέφωνα 2310 370181, 180 και 183, αρμόδιοι Γ. Εμμανουηλίδης, Αντ. Μπούμπουλας και Ερ. Παπαδημητρίου
 

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως